Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

FC St. Pauli TV: Himmelmann voor de wedstrijd tegen Paderborn

Bij de uitwedstrijd in Ingolstadt  zijn onze Kiezkickers er eindelijk weer geslaagd om de drie punten mee te nemen, en dit zelfs zonder tegendoelpunt te moeten incasseren. Doelman Robin Himmelmann hoopt nu dat zijn team ook in de tweede wedstrijd van het Engels week zijn defensieve stabiliteit zal laten zien. Dit zal niet gemakkelijk zijn, want op woensdag 26 september is SC Paderborn te gast. Het team is momenteel een ploeg die voor spektakel staat.

“Paderborn heeft vooral op offensief een enorm speelvreugde en vele snelle spelers. Daarom is het des te belangrijker dat we de linies kort houden,” zegt de keeper over de sterke punten van de promovendus. Aan de andere kant, het team van coach Steffen Baumgart met al zijn offensieve krachten incasseerde in de laatste vier wedstrijden telkens ten minste twee doelpunten, en in de laatste wedstrijd tegen Magdeburg zelfs vier.

“Defensief wordt het in ieder geval voor ons een uitdaging,” stelt Himmelman zeker, “maar we zullen in alle rust kijken waar hun tekorten zijn. Dan moeten we de kansen die we creëren ook effectief gebruiken. Dat is waar de volgende twee dagen over gaan. “

Bron: www.fcstpauli.com