Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Deze overwinning doet zo verdomd goed. Reacties na Ingolstadt

Na de 0-1 overwinning bij de Schanzer stond puur geluk op de gezichten van onze Kiezkickers af te lezen. Wij vingen in de Mix-Zone de reacties

Sportief directeur Uwe Stöver : “Wij hebben geduldig op ons moment gewacht. Tactisch stond het team vandaag een beetje lager, maar het resultaat spreekt voor zich. We moeten zien dat we via resultaten terug het zelfvertrouwen van de eerste wedstrijden vinden. Ryo’s doelpunt? Dit is een verhaal dat alleen door voetbal kan worden geschreven. ‘

Johannes Flum: “De overwinning was echt belangrijk en doet zo verdomd goed. We hebben eindelijk een einde gemaakt aan deze negatieve reeks. Er stond echt druk op de ketel. Een groot compliment voor het team, hoe het vandaag met de situatie is omgegaan. Het was duidelijk geen “hoera-voetbal”. Maar we waren niet zo naïef als in de afgelopen wedstrijden, hebben goed verdedigd en gaven weinig kansen weg. ”

Ersin Zehir: “Ik ben gewoon zo blij dat ik het zelfs niet onder woorden kan brengen. Het is een onbeschrijflijk gevoel om in te vallen, een assist te geven en vervolgens de wedstrijd als team te winnen. Vijf minuten ervoor had ik Ryo al eerder zien staan, maar ik durfde de bal niet te spelen. Ik speelde iets later wel de lange bal en Ryo kopt hem binnen. Perfect.

Christopher Avevor:  “Het was niet de leukste voetbalwedstrijd, maar we allemaal te samen verdedigd en we deden het met passie. Iedereen is blij voor Ryo, hij is een geweldige kerel!”

Marvin Knoll: “Ik ben blij met de overwinning – en met name voor Ryo – we lieten vandaag niets toe en stonden uitstekend. Dat was de juiste reactie van het team.”

Marvin Matip (FC Ingolstadt): “Vandaag was heeft niet het betere team gewonnen, maar het gelukkigste team.”

Bron: www.fcstpauli.com