Mannen FCSPDerby live op groot scherm op Millerntor!

18 september 2018by FCSP Belgium
public

Op Millerntor zal er bij de derbywedstrijd op Hamburger SV – op zondag 30 september – een groot scherm staan. De Hamburgse politie had – bij het bekijken van de veiligheidssituatie rond de derby – bij FCSP erop aangedrongen om de wedstrijd op het groot scherm op Millerntor te laten zien. Op basis van deze specifieke aanbeveling verleent de Duitse voetbalbond uitzonderlijk de rechten die vereist zijn voor een publieke vertoning. Dankzij de medewerking van Sky is de voorstelling in het stadion van de Brown-White mogelijk.

Tickets hiervoor zijn nu beschikbaar voor 4 euro. Deze kunnen vanaf nu via het kaartcentrum van FC St. Pauli of online – KLIK! gekocht worden. Online is het mogelijk om het ticket als print@home te kopen of als een normaal ticket per post te laten afkomen. Let op: bij print@home-ticket moet u het tickets zelf afdrukken – met een laserprinter op wit DinA4-papier!

Gebruik voor de online aankoop de bekende toegangsgegevens. Kinderen tot 10 jaar zijn gratis. Alle supporters van FC St. Pauli – die de derby bij Millerntor willen zien-  moeten de voorverkoop gebruiken en de tickets vroeg kopen. De schermen voor het publiek worden recht voor de Gegengerade en de zuidbocht geplaatst.

Publieke bezichtiging is onderworpen aan voorschriften die vergelijkbaar zijn met de competitiewedstrijden van onze Kiezkickers, maw de kleuren van H$V zijn niet toegestaan.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 5 uur

Alerta ... time to find the man behind this ...

@FCSP_Belgium - 6 uur

RT : Wie sich Boris die DB-Startseite wünscht.

@FCSP_Belgium - 8 uur

Dossier matchfixing: bond wil degradatie voor Mechelen en Waasland-Beveren via @HLN_BE

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie