Mannen FCSPReacties na de wedstrijd: “Het spijt me voor onze fans”

16 september 2018by FCSP Belgium
re-auefcsp

Na de 3-1 nederlaag bij FC Erzgebirge Aue vingen we in de Mixed-Zone reacties op, waarbij de berouwvolle Kiezkickers kritisch keken naar hun eigen optreden.

Philipp Ziereis : “Dit is erg bitter We hadden ons veel voorgenomen om hier iets mee te nemen en wederom staan we hier met lege handen. We krijgen domme goals binnen en praten weer over dezelfde thema’s. Het is moeilijk dit direct na de wedstrijd het in woorden uit te leggen … Al met al was het weer veel te weinig. ”

Christopher Buchtmann : “Ik wil niet zeggen dat we de ballen er zelf inschieten, maar het is op dit moment veel te gemakkelijk om doelenpunten tegen ons te scoren. Na het eerste tegendoelpunt zijn we no goed terug in de wedstrijd gekomen maar dan gaat het zondagsschot erin en lopen we weer achter de feiten aan. We trainen goed, maar we moeten de prestaties weer in het weekend op het veld brengen. ”

Johannes Flum : “We hebben vandaag niet de beslissende duels gewonnen, ik kan niet – vlak na de wedstrijd – precies zeggen waarom dit zo is, we zijn teleurgesteld omdat we veel ambities hadden. De aanvurende fans na de wedstrijd hebben ons goed gedaan. We hebben super Fans en het spijt me voor al diegenen die hier zijn geweest en ons weer waanzinnig gesteund hebben, Ik vind het spijtig dat we hen geen overwinning konden schenken. ”

Robin Himmelmann : “We zijn vandaag weer uitgecounterd, dit mag niet daar moeten we niet omheen praten. We hadden problemen met de toewijzing en looplijnen van de Aue aanvallers. Van de goede start van het seizoen kopen we nu niet veel meer.We moeten onze zintuigen verscherpen, er zal niet veel tijd voor zijn voor de wedstrijd in Ingolstadt op vrijdag, waar het nodig zal zijn om een ​​reactie te tonen. ”

Florian Carstens : “Natuurlijk was het leuk om mijn debuut te vieren, maar we wilden vandaag winnen. Onze opstelling hebben we uitgebreid geoefend op training, dus ik kende mijn taken. Toch was ik aanvankelijk een beetje nerveus. Maar dat was snel weg. Uiteindelijk is het de teamprestatie die telt, we wilden dingen omdraaien en daar zijn we niet ingeslaagd. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 3 uur

Ticketinfo: Bochum uitverkocht, weinig kaarten voor Bielefeld en Regensburg #tickets…

@FCSP_Belgium - 3 uur

Weetjes over volgende tegenstander MSV Duisburg ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 5 uur

ons klein licht weer eens schaakmat 😂🤣😂🤣😂🤣

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie