Mannen FCSPKauczinski: “De compactheid ontbreekt bij ons”

16 september 2018by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-6

Het was een bittere nederlaag in het Ertsgebergte. Dienovereenkomstig was de stemming van hoofdcoach Markus Kauczinski op de persconferentie na de wedstrijd.

“Felicitaties aan Aue voor deze welverdiende overwinning” opende de coach zijn verklaring, om aansluitend uit te leggen hoe hij de wedstrijd zag vanuit zijn gezichtspunt. “We komen vroeg op achterstand, maar hadden eerder al twee gevaarlijke situaties in ons strafschopgebied. Hoewel we snel gelijkmaken, laten we bij het tweede doelpunt teveel ruimte en gaan met een achterstand de rust in. In de tweede helft hebben omzettingen gedaan en hadden via Jan-Marc Schneider een paar goede acties. We hebben verder offensief gewisseld – want we wilden een gelijkmaker maken – maar je krijgt meteen de 3-1 binnen. Daarna werd het moeilijk voor ons. Ik heb in deze wedstrijd goede momenten gezien, maar ik heb ook slechte momenten gezien waar we ruimtes weggaven die hebben geleid tot de tegendoelpunten. Dat moeten we afstellen. Maar ik wil verduidelijken dat dit geen defensief probleem is, maar één van het gehele elftal. Er is een gebrek aan compactheid. Florian Carstens heeft vandaag een goed debuut gemaakt in de 2e Bundesliga. Helaas blijft het voor ons zo dat er in Aue niets te halen valt “, besluit de coach.

Zijn tegenspeler Daniel Meyer was blij met de eerste overwinning van het seizoen en vond het uiterst belangrijk om op voorsprong te komen, want ik merkte bij de warming-up op dat mijn team zenuwachtig was. Daarom meer neem mijn hoed zoals zij moedig en consequent gespeeld hebben. In de tweede helft hebben we de druk van St. Pauli overleefd en hebben we de wedstrijd rustig uitgespeeld. “

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

Ticketinfo: Bochum uitverkocht, weinig kaarten voor Bielefeld en Regensburg #tickets…

@FCSP_Belgium - 2 uur

Weetjes over volgende tegenstander MSV Duisburg ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 4 uur

ons klein licht weer eens schaakmat 😂🤣😂🤣😂🤣

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie