Mannen FCSPDiamantakos 3 vriendschappelijke wedstrijden geschorst na FSV Frankfurt

10 september 2018by FCSP Belgium
diamantakos2

De Duitse voetbalbond heeft onze Kiezkicker Dimitrios Diamantakos -voor de rode kaart in de vriendschappelijke wedstrijd op FSV Frankfurt – voor drie oefenwedstrijden geschorst. Dit werd op maandag 10 september bekend gemaakt. De club is akkoord gegaan met het vonnis.

In Frankfurt had Diamantakos – in de 32e minuut – een gevecht met FSV-speler Robert Schic. Dit voorval werd door scheidsrechter Julius Martenstein – voor beide spelers – bestraft met de rode kaart. Door deze rode kaart is de Griek nu geschorst door de DFB voor drie vriendschappelijke wedstrijden. Daardoor is de speler ook geschorst voor andere vriendschappelijke wedstrijden van zijn club. Diamantakos blijft wel speelgerechtigd voor de komende wedstrijden van FC St. Pauli.

“Ik ben blij met het oordeel, ik dacht dat ik ook geschorst zou worden voor de competitiewedstrijden, wat ik deed was stom, dus na de wedstrijd verontschuldigde ik me bij alle betrokkenen, de scheidsrechter en mijn team, “zei de spits na zijn schorsing.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 15 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie