2018-2019Mannen FCSPMatchverslagOefenwedstrijd: FCSP wint in Frankfurt

6 september 2018by FCSP Belgium
fsv-fcsp-2018-2019

FC St. Pauli versloeg – op donderdagavond 6 september 2018 – FSV Frankfurt in een vriendschappelijke wedstrijd met 1-2. Voor onze Kiezkickers scoorden Dimitrios Diamantakos (2e) en Ryo Miyaichi (16) de doelpunten voor 498 toeschouwers. Het doelpunt voor de gastheren werd gescoord door Dusan Crnomut. Beide teams eindigden de wedstrijd met 10 man door de rode kaarten van Dimitrios Diamantakos en Robert Schick vanwege een gevecht (34e).

Hoofdcoach Markus Kauczinski gebruikte de testwedstrijd op FSV Frankfurt om de profs met weinig speeltijd dit seizoen te laten spelen. Onder andere op de keeperpositie stond nieuwkomer Korbinian Müller. Daarnaast waren ook de U19-talenten Mert Kuyucu en Niclas Nadj mee gereisd naar Frankfurt.

Nauwelijks had scheidsrechter Julius Martenstein de wedstrijd aan de gang gefloten of het klingelde al aan de Hessische box. Cenk Sahin zette voor en Dimitrios Diamantakos kopte de 0-1 op het bord (2). Na de vroege voorsprong controleerden onze Kiezkickers de wedstrijd en na een goed kwartier bracht opnieuw Cenk de bal voor het doel van de tegenstander. Dit keer was Ryo Miyaichi die ter plaatse was en de bal naar een 0-2 voorsprong duwde (16).

Nadat Miyaichi (19e) en Jan-Marc Schneider (22e) de 0-3 aan de voet hadden, kregen de gastheren hun eerste kans. Dusan Crnomut versloeg Korbi Müller met een schot van 13 meter (26) – 1-2. Niet veel later stond voetballen even niet in het middelpunt van de actie. Na een fel gevecht stuurde Schiri Martenstein FSV-kapiteins Robert Schick en Dima het veld uit (34). Dus ging het met tien en een 1-2 stand de rust in.

Bij de rust deed coach Kauczinski slechts één wijziging. Ersin Zehir verving Jeremy Dudziak op de zes. Ook in de tweede helft was de betere start voor onze jongens. Alleen Schneider miste een scherpe insteek van Park nipt (48), vervolgens vond onze nummer 29 keeper Birol – die een geweldige reflex in huis had – op zijn weg. (53). De FSV kwam in deze fase ook tot één grote kans: Marcus Weinhardt trof gelukkig alleen de dwarsbalk (54).

Kort daarna mochten Mert Kuyucu en Niclas Nadj hun profdebuut maken. Naast de twee youngsters kwamen ook Luca Zander (56) en Bernd Nehrig (61) van de bank. FCSP verhoogde het tempo en kwam via Miyaichi (69, 70) en Sahin (70) aan verdere kansen.

In de laatste fase wisselde Markus Kauczinski verder door. Voor Ryo Miyaichi, Cenk Sahin en Jan-Marc Schneider kwamen Waldemar Sobota, Richard Neudecker en Henk Veerman in het spel (72). En Henk testte na een Neudecker tegelijkertijd de kwaliteit de onderkant van de lat (73.). Omdat Korbi Müller in de laatste minuten twee sterke parades liet zien bleef het aan het eind van de wedstrijd 1-2 voor onze Kiezkicker.

FSV Frankfurt

Birol – Becker, Huckle, Altindag, Rose, Tyminski, Schulze Solano, Crnomut, Güclü, Koch

Trainer: Alexander Conrad

FC St. Pauli

Müller – Zander (56. Kuyucu), Schoppenhauer, Carstens, Park – Nehrig (61. Nadj), Dudziak (46. Zehir), Miyaichi (72. Neudecker), Sahin (72. Sobota) – Diamantakos, Schneider (72. Veerman)

Trainer: Markus Kauczinski

Doelpunten: 0:1 Diamantakos (2.), 0:2 Miyaichi (16.), 1:2 Crnomut (26.)

Rode kaart: Schick/Diamantakos (34., Rangelei)

Scheidsrechter: Julius Martenstein (Cölbe)

Toeschouwers: 498

Bron: www.fcstpauli.com

 

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie