Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Reacties na de wedstrijd “De gelijkmaker was binnen handbereik”

Wat een knokpartij op Millerntor: na de 3-5 nederlaag tegen 1. FC Köln irriteerde het onze Kiezkickers dat ze op het einde met lege handen stonden. Die waren de reacties in de mix-zone.

Robin Himmelmann: “Al met al hebben we FC in onze eigen helft te veel ruimte gelaten en een 2-0 voorsprong weggegeven. Op het einde was het bitter voor ons dat geen kans van ons er nog in ging. Vooral bij de counter kregen we niet de druk op de bal zoals we ons dat voorgesteld hadden. We krijgen te veel doelpunten tegen. We moeten dat uitschakelen. ”

Marvin Knoll: “Voor het publiek was dit zeker een geweldige wedstrijd. Wij blijven echter met lege handen achter. Dat is bitter. Je kunt het team niet de schuld geven. We hebben alles geprobeerd en Keulen op het einde in zijn eigen helft geduwd. Ik denk dat een 4-4 ook goed zou zijn geweest. Natuurlijk kun je nu veel praten, maar punten krijgen we er niet mee. We moeten nog meer compacter blijven staan. Daar zullen we aan werken tijdens de internationale pauze. ”

Christopher Buchtmann: “We willen het publiek meenemen in elk wedstrijd. Daar zijn we vandaag in geslaagd. De gif en de passie waren er. Precies deze dingen die mensen willen zien! Misschien hebben we na de 2-0 iets overdreven. We moeten slimmer zijn. We hebben een hekel aan het eindresultaat. De gelijkmaker was binnen handbereik. ”

Philipp Ziereis : “We hebben te veel en te simpele doelen binnen gekregen. Dus kun je geen punten behalen tegen Keulen. Ze hebben gewoon de beste ploeg in de competitie. Vandaag zou veel meer mogelijk zijn geweest. Het was nog steeds een goede wedstrijd van het team. Je kon zien dat we gas gaven. Het team heeft absoluut gezocht. Uiteindelijk zou één punt goed zijn geweest. Het vijfde doelpunt is gewoon te veel. ”

Johannes Flum : “We slapen voor de pauze en staan defensief niet goed. We verliezen de beslissende duels daar. Over het algemeen missen we momenteel de compactheid. Na de pauze wilden we met energie naar onze curve trekken. We moeten zien dat we minder doelen krijgen, anders zal het moeilijk zijn tegen anderen.

Henk Veerman: “Het gevoel na het doelpunt was natuurlijk geweldig, maar de nederlaag doet ons natuurlijk pijn. Uiteindelijk hadden we simpelweg niet het nodige geluk aan onze zijde. Iedereen heeft gezien dat we absoluut deze wedstrijd wilde winnen en als we in de toekomst zo spelen zullen de punten wel komen. ”

Waldemar Sobota: “Op dit moment is de teleurstelling natuurlijk groot. Het maakt niet uit wie je speelt, je wilt altijd punten meenemen. Niettemin waren er veel positieve dingen om op te bouwen. We rijden over twee weken naar Aue en zullen vechten om de punten daar opnieuw te halen. ”

Bron: www.fcstpauli.com