Mannen FCSPKauczinski:” Gezien dat onze weg de juiste is”

2 september 2018by FCSP Belgium
pers-sp4-2018-2019

Na de 3-5-nederlaag van onze Kiezkickers tegen 1. FC Keulen gaven de twee hoofdtrainers Markus Kauczinski en Markus Anfang hun meningen op de persconferentie na de wedstrijd.

De spits werd afgebeten door de coach van 1. FC Köln. “We kwamen goed in de wedstrijd en we hadden de leiding kunnen nemen, maar dan nodigen we St. Pauli uit en komen we achter, dat is hoe het bij voetbal af en toe aan toe gaat”, zei de gastcoach, die de eerste minuten van de wedstrijd samenvatte. Daarom was het indrukwekkend te zien hoe zijn team terugkwam en de wedstrijd na de pauze domineerde. “Na de gelijkmaker van Buchtmann was het een kwestie van doorbijten. St. Pauli speelde met veel lange ballen speelde en daarom was Lasse Sobiech de perfecte speler voor ons deze wedstrijd,” zei een opgetogen Anfang. Kortom, de trainer was tevreden met de wedstrijd. “Ik feliciteer elke toeschouwer – die vandaag in het stadion was – omdat het werkelijk een aangename wedstrijd was”, concludeerde Anfang tot slot.

“Waar het op neer komt is dat het een verdiend overwinning voor de FC is, zelfs als het een overwinning op het scherpst van de snede was,” zei Markus Kauczinski. “We hebben besloten om ons ding te doen en ons niet te versteken, we wilden ons niet aanpassen en terugtrekken,” zei de 48-jarige. Na de 2-0 voorsprong kregen we de goals veel te gemakkelijk binnen. Hier heb je gemerkt dat bij ons dat laatste beetje kwaliteit nog steeds ontbreekt, analyseerde de hoofdtrainer. “Maar we zagen ook dat de weg goed was, er waren kansen voor de 4-4. Aan het einde bezegelde een tegenaanval ons lot. We namen onze fans mee en het was een geweldige wedstrijd voor iedereen in het stadion. Op het moment missen wij nog dat beetje kwaliteit, maar we werken eraan en met onze energie en passie zullen we het ook vinden. “

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

Ticketinfo: Bochum uitverkocht, weinig kaarten voor Bielefeld en Regensburg #tickets…

@FCSP_Belgium - 3 uur

Weetjes over volgende tegenstander MSV Duisburg ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 5 uur

ons klein licht weer eens schaakmat 😂🤣😂🤣😂🤣

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie