Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

FC St Pauli roept op tot menselijkheid #togetherforrescue

De situatie op de Middellandse vluchtelingenroutes wordt steeds precaider. Bijna alle private redders moesten hun missies stoppen, geredde mensen vinden geen veilige haven meer, veel landen trekken zich terug. De mensen die alles hebben opgegeven om een ​​veilige haven voor zichzelf en hun families te vinden zijn nog steeds onderweg. Elke dag sterven er mannen, vrouwen en kinderen, amper een paar uur vliegen van ons vandaan.

FC St. Pauli kan en wil niet – als een toegewijde acteur in de samenleving met al haar afdelingen, zijn medewerkers en zijn diensten – toekijken hoe mensen sterven, wiens voortbestaan ​​zou kunnen worden verzekerd met de meest eenvoudige middelen. Velen van ons – in en rond de club – zijn al vele jaren actief : ofwel rechtstreeks op de vluchtwegen of hier in Hamburg met de  vluchtelingen die hier aankomen, verzorgd en ondersteund worden. Of het nu de meest uiteenlopende fan initiatieven zijn, de afdelingen van de FCSP of onze medewerkers zelf zijn. Het motto “Niemand is illegaal” is niet alleen opvallend aanwezig op de Noord-Tribune, maar wordt ook geleefd door velen van ons.

Wij steunen uitdrukkelijk de actie #togetherforrescue en willen onze solidariteit met de reddingsoperaties tonen. We vragen om donaties voor onze partner Sea-Watch. We steunen ook de demonstratie “SEEBRÜCKE – Hamburg zum sicheren Hafen! (pier – Hamburg voor een veilige haven)” die op zondag 2 september 2018  een half uur na onze thuiswedstrijd tegen 1. FC Köln in het zuidcurve zal voorbijtrekken en de parade voor vluchtelingen “Welkom United” op 29 september in Hamburg.

ZEEREDDING IS GEEN MISDAAD! VLUCHTELINGEN WELKOM!


Houder van een schenkingsrekening: Sea-Watch eV

IBAN: DE77 1002 0500 0002 0222 88

BIC: BFSWDE33BER

Bank für Sozialwirtschaft Berlin