Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

Reacties:” Dit is natuurlijk teleurstellend”

Na de 4-1 nederlaag op de Alte Försterei was de teleurstelling bij onze Kiezkickers groot. We vingen in de Mixed-Zone enkele reacties op.

Christopher Buchtmann:  “De eerste helft was redelijk goed We stonden tot de twee inworpen goed tegen een top team van de competitie. We geven Union twee caadeau’s. Zo maken we de tegenstander natuurlijk gemakkelijk en lopen wij achter een 2-0 aan. Dan wordt het natuurlijk moeilijk hier. We zullen deze wedstrijd grondig analyseren en willen een reactie tonen tegen 1. FC Köln met onze supporters in de rug. “

Mats Møller Dæhli:  “Tot de 40ste minuut was alles in orde, we hadden de wedstrijd onder controle en dan vallen bij 2 inworpen twee doelpunten. Als je dergelijke doelpunten binnenkrijgt win je in deze Liga geen enkele wedstrijd. Met deze voorsprong kreeg Union de wedstrijd die ze wilden, we moeten deze wedstrijd snel doorspoelen. “

Robin Himmelmann: :  “Dit is natuurlijk teleurstellend.De eerste helft was in evenwicht en beide ploegen hadden weinig kansen voor doel – en toch gaan we met 2-0 naar de rust. Bij het derde doelpunt was de wedstrijd zo goed als gelopen.” 

Marvin Knoll:  “Het spel is eenvoudig uitgelegd. in de eerste 40 minuten was de wedstrijd overzichtelijk. Fouten op dit niveau worden keihard afgestraft. We casseren 2 keer en de wedstrijd neemt zijn beloop.” 

Bron: www.fcstpauli.com