Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Yiyoung Park verlengt tot 2022

Opnieuw goed nieuws bij de contractonderhandelingen: onze Koreaanse verdedigende allrounder Yiyoung Park verlengde zijn – op het einde van het seizoen aflopend- contract tot 30 juni 2022. Sportbaas Uwe Stöver kwam tot een overeenkomst met onze verdediger.

“Yiyoung heeft een grote stappen gemaakt en in het bijzonder in het afgelopen seizoen hoe waardevol hij is voor het team. We zijn ervan overtuigd dat Yiyoung nog niet aan het einde zit van zijn ontwikkeling en zijn daarom erg blij dat we hem op de lange termijn hebben kunnen vastleggen “zei sportdirecteur Uwe Stöver.

“Ik ben erg blij om een ​​deel van dit team te blijven uitmaken. FC St. Pauli heeft me – na mijn verhuizing naar Duitsland – geweldig in mijn ontwikkeling ondersteund. Dat is de reden waarom ik wil doorgaan met het team te helpen en ik altijd mijn best blijf doen,” zei Park gelukkig bij zijn contractverlenging.

Park speelde tot nu toe 17 wedstrijden voor de bruin-witte profs en speelde 54 wedstrijden bij de U23 en scoorde bij beiden één doelpunt.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters