Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Transfernieuws: Aziz Bouhaddouz naar AL-Batin FC (Saudi Arabië)

22 augustus 2018by FCSP Belgium
bouhaddouz2

De volgende transfer bij FC St. Pauli is afgerond: Aziz Bouhaddouz verlaat FCSP en wisselt naar de Saoedi-Arabische club Al-Batin FC. 

“De wens van Aziz was om de club te verlaten en de nieuwe uitdaging uit Saoedi-Arabië te aanvaarden, hij kwam naar ons en we hebben voldaan aan zijn verzoek. Wij wensen Aziz het allerbeste en het grootst mogelijke succes in zijn verdere carrière en wij bedanken hem voor alles wat hij voor FC St. Pauli heeft gedaan “, zegt sportief directeur Uwe Stöver. Beide clubs zijn het eens om geen transferdetails vrij te geven.

“Ik bedankt FC St. Pauli voor de afgelopen geweldige twee jaar. Ik mocht veel ervaringen meenemen, ik had een geweldige tijd met het team en het personeel. Vooral de stemming op Millerntor en de steun van de fans hebben me steeds geïnspireerd. Ik zal dat missen. Bij Al-Batin begint een nieuwe uitdaging voor mij en ik kijk uit naar de nieuwe opdracht. Ik wens het team en de club het allerbeste van dit seizoen “, zegt Aziz Bouhaddouz.

De Marokkaanse international kwam in 2016 van SV Sandhausen naar onze Kiezkickers en scoorde 19 doelpunten in 56 wedstrijden.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 3 uur

Ticketinfo: Bochum uitverkocht, weinig kaarten voor Bielefeld en Regensburg #tickets…

@FCSP_Belgium - 3 uur

Weetjes over volgende tegenstander MSV Duisburg ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 5 uur

ons klein licht weer eens schaakmat 😂🤣😂🤣😂🤣

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie