Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Transfernieuws: FC St Pauli trekt doelman Korbinian Müller aan

22 augustus 2018by FCSP Belgium
muller

FC St. Pauli heeft gereageerd op het vertrek van doelman Philipp Heerwagen en trekt met Korbinian Müller een ervaren doelman aan. De 27-jarige stond tot het einde van vorig seizoen bij de derde divisie club SpVgg Unterhaching onder contract. Bij FCSP heeft Müller een contract tot 30 juni 2019 met de optie van nog twee jaar getekend.

“We zijn ervan overtuigd dat Korbinian met zijn prestaties en zijn ervaring van 115 wedstrijden in de derde klasse voldeed aan ons vereist profiel om de vacante doelman positie in te vullen”, aldus sportdirecteur Uwe Stöver.

Korbinian Müller komt naar Millerntor met grote voorpret: “Ik kijk uit naar een nieuwe en geweldige uitdaging bij FC St. Pauli in de 2e Bundesliga. Het was altijd een droom en een doel van mij om voor een buitengewone club als deze te kunnen spelen. Ik zal alles doen voor het succes van de club en altijd mijn best doen. ”

De keeper completeerde de afgelopen jaren 115 wedstrijden in de 3e klasse voor de Spielvereinigung Unterhaching en Stuttgarter Kickers

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 16 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie