Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Transfernieuws: FC St Pauli trekt doelman Korbinian Müller aan

FC St. Pauli heeft gereageerd op het vertrek van doelman Philipp Heerwagen en trekt met Korbinian Müller een ervaren doelman aan. De 27-jarige stond tot het einde van vorig seizoen bij de derde divisie club SpVgg Unterhaching onder contract. Bij FCSP heeft Müller een contract tot 30 juni 2019 met de optie van nog twee jaar getekend.

“We zijn ervan overtuigd dat Korbinian met zijn prestaties en zijn ervaring van 115 wedstrijden in de derde klasse voldeed aan ons vereist profiel om de vacante doelman positie in te vullen”, aldus sportdirecteur Uwe Stöver.

Korbinian Müller komt naar Millerntor met grote voorpret: “Ik kijk uit naar een nieuwe en geweldige uitdaging bij FC St. Pauli in de 2e Bundesliga. Het was altijd een droom en een doel van mij om voor een buitengewone club als deze te kunnen spelen. Ik zal alles doen voor het succes van de club en altijd mijn best doen. ”

De keeper completeerde de afgelopen jaren 115 wedstrijden in de 3e klasse voor de Spielvereinigung Unterhaching en Stuttgarter Kickers

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: Witters