Mannen FCSPKauczinski”Het doet pijn, maar we kunnen het veld verlaten met onze hoofden omhoog”

18 augustus 2018by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-4

Het was intensieve 120 minuten. Beide teams hebben alles gegeven en alles geprobeerd om de wedstrijd te te winnen. De twee coaches loofden ook de prestaties van hun team op de persconferentie.

“Het was een wedstrijd op gelijke voet, een echt gevecht waarin we absoluut de prestatie van de tegenstander moeten erkennen. Ik was het niet eens met onze eerste helft. We speelden te veel lange ballen en misten het tikkeltje extra in de cruciale situaties. Kort voor het einde hadden we via Veerman nog twee kansen die we helaas niet konden afmaken. Wehen profiteerden van twee kansen in extra tijd en nam de leiding met 3-1. We bereikten opnieuw 3-2 en probeerden vervolgens alles met lange ballen, maar we misten vandaag het nodige geluk. De nederlaag doet pijn, maar we kunnen het veld verlaten met onze hoofden omhoog, “aldus de hoofdtrainer Marcus Kauczinski.

Wehen’s coach Rüdiger Rehm betoonde beide teams het grootste respect: “Alle spelers op het veld hebben echt alles in de weegschaal gegooid. Gedurende meer dan 120 minuten ging het in topsnelheid beide richtingen op. Het was een geweldig bekergevecht. We hadden het kleine beetje geluk dat St. Pauli ontbrak. We zijn de gelukkigere winnaar van twee goede teams. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 15 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 16 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 16 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie