Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

“Entscheidung am Millerntor” – Rabauken publiceren hun eerste kinderboek

Net op tijd voor het 10-jarig jubileum brengen de Rabauken (Pestkopjes -Schoffies) – samen met de uitgeverij Oettinger – hun eerste kinderboek op de markt. “Entscheidung am Millerntor (Beslissing op Millerntor)” is de veelbelovende titel van het opwindende voetbalavontuur rond een groep Rabauken.

Het verhaal gaat over Ove, Tom, Ella, Lilli en de rest van een kleine Rabauken-clupje van St.  Pauli. Ove is net naar Hamburg verhuisd. Gelukkig kan hij de coole Tom op school met zijn voetbalvaardigheden overtuigen. In Emre, Ella en de andere “Rabauken” van het voetbalveld vindt Ove ook goede vrienden, met wie hij in de middag traint. Maar waarom zijn Tom en Ella aartsvijanden? Wanneer een groot toernooi plaatsvindt in het Millerntor Stadium, moet Ove beslissen: wil hij een van Tom’s tegenstanders zijn? Of zijn het zijn echte vrienden de Rabauken? Naast de spannende avonturen van de Rabauken, zijn er meer bekende gezichten van Millerntor te vinden in de roman geschreven door Tina Blase.

Als je door de “voetbal-lezer koorts” bevangen bent kan je het boek – vanaf maandag 20 augustus in de  FC St. Pauli fan winkel, online winkel en in de boekhandel – kopen. Medio september zal het bijbehorende audioboek gepubliceerd worden . Het boek wordt voorgelezen door een regelmatige gast op Millerntor: Oliver Rohrbeck . Hij is bekend als detective “Justus Jonas” van de “drie ???”. 

Als je zin hebt om naar een klein live audio demo te komen luisteren ben je van harte welkom om de exclusieve premièremeting bij te wonen in het Millerntor Stadium.

Op zondag 9 september 2018 kan je komen luisteren naar de één uur durende lezing van Oliver Rohrbeck en dit om 11.00 uur of om 14.00 uur. 

Toegang kost 4,50 euro, leden van de Rabauken-Clubs betalen 1 euro. 
De kaartjes voor de lezing zijn te koop in alle Heymann-winkels of online: 
KLIK!

Alle leden van de Rabauken Club kunnen zich ook gewoon aanmelden via onze portal en het contante bedrag op de site betalen:

De netto-opbrengst zal worden gedoneerd aan de vereniging “Hulp voor kinderen die lijden aan Seevetal-kanker”.

Wij wensen u veel plezier met het boek, dat overigens slechts het begin is van een aantal andere Rabauken boeken en hopen dat we velen van u bij het lezing kunnen verwelkomen!

Bron: www.fcstpauli.com