Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Hoofdsponsor Congstar verlengt sponsoring vroegtijdig tot 2020

FC St. Pauli en zijn hoofdsponsor Congstar hebben hun sponsorsamenwerking met een extra jaar verlengd tot het einde van het seizoen 2019/20.

Het goede nieuws werd dit jaar op een heel speciale manier aan de fans bekendgemaakt. De mobiele operator Congstar liet het nieuws van de voortijdige verlenging van het contract – op vrijdag 10 augustus –  bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Darmstadt lopen via de reclameboarding langs het veld: “Onze liefde spreekt boarding – ook in het seizoen 2019/20” en “We blijven trots hoofdsponsor FC St. Pauli! ” konden Fans hierop lezen.

Het telecommunicatiebedrijf was tussen 2006 en 2009 reeds hoofdsponsor van de FCSP en werd vier jaar geleden opnieuw hoofdsponsor van FC St. Pauli. De vroegtijdige verlenging is voor de St. Pauli en zijn Marketing partner U!Sports een krachtige signaal: “We zijn blij dat Congstar onze hoofdsponsor blijft. Dat Congstar opnieuw vroegtijdig verlengt – net als twee jaar geleden- is een groot signaal voor ons en onderbouwt de uitzonderlijke samenwerking die vanaf het begin gevuld was met veel bijzondere en creatieve activiteiten en natuurlijk verder zo zal blijven “zegt Andreas Rettig, CEO van de FC St. Pauli.

Ook Congstar-directeur Peter Opdemom is verheugd met de verdere verbintenis: “FC St. Pauli is een van de meest populaire voetbalclubs in Duitsland en is een geweldige partner voor ons. We kijken er naar uit om tot 2020 deel uit te maken van het team en beloven dat we alles zullen blijven doen voor een geweldige voetbalervaring en wederzijds succes. “

Bron: www.fcstpauli.com