Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Transfernieuws : Henk Veerman tot 2021 bij FCSP !

Een nieuwe speler voor onze Kiezkickers is vastgelegd: FC St. Pauli heeft de Nederlander Henk Veerman (* 26 februari 1991) overgenomen van de ere-divisie club SC Heerenveen. De 27-jarige centrum spits bereikte een overeenkomst met de FCSP tot 30 juni 2021. Over de transferdetails zullen beide clubs geen informatie verstrekken.

“We zijn heel blij dat we een spits als Henk Veerman hebben kunnen vastleggen die een profiel heeft dat we nog niet in onze ploeg hadden. Hij zal ons selectie versterken met zijn profiel en zijn kwaliteiten, “zei sportdirecteur Uwe Stöver na de ondertekening van het contract.

Hoofdcoach Markus Kauczinski kijkt ook uit naar de nieuwe transfer: “Henk is een zeer fysiek sterke spits die met zijn 2m01 ons tactische en voetballende opportuniteiten biedt. Ondanks zijn grootte is Henk een technisch zeer ervaren speler die ons zowel aanvallend als verdedigend helpt via zijn kopspel. Bovendien is hij een speler die altijd wil winnen en met zijn mentaliteit uitstekend past bij St. Pauli. “

Voor Henk Veerman is het engagement aan FCSP een grote uitdaging: “St. Pauli is een grote en bekende club met uitstekende fans. Ik hoop dat ik mijn bijdrage kan leveren om ons teamdoel te bereiken en het beter te doen dan vorig seizoen. “

Veerman is geboren in Volendam (Nederland) en speelde sinds februari 2015 bij SC Heerenveen. Hij scoorde 17 doelpunten in 95 wedstrijden in de Eredivisie. De 2.01 m lange aanvaller komt uit de jeugd van FC Volendam, waar hij ook zijn professionele carrière begon. Voordat FCV scoorde hij 22 doelpunten in 45 competitiewedstrijden in 45 competitiewedstrijden (5 assists).

Bron: www.fcspauli.com