Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Transfernieuws : Henk Veerman tot 2021 bij FCSP !

9 augustus 2018by FCSP Belgium
veerman

Een nieuwe speler voor onze Kiezkickers is vastgelegd: FC St. Pauli heeft de Nederlander Henk Veerman (* 26 februari 1991) overgenomen van de ere-divisie club SC Heerenveen. De 27-jarige centrum spits bereikte een overeenkomst met de FCSP tot 30 juni 2021. Over de transferdetails zullen beide clubs geen informatie verstrekken.

“We zijn heel blij dat we een spits als Henk Veerman hebben kunnen vastleggen die een profiel heeft dat we nog niet in onze ploeg hadden. Hij zal ons selectie versterken met zijn profiel en zijn kwaliteiten, “zei sportdirecteur Uwe Stöver na de ondertekening van het contract.

Hoofdcoach Markus Kauczinski kijkt ook uit naar de nieuwe transfer: “Henk is een zeer fysiek sterke spits die met zijn 2m01 ons tactische en voetballende opportuniteiten biedt. Ondanks zijn grootte is Henk een technisch zeer ervaren speler die ons zowel aanvallend als verdedigend helpt via zijn kopspel. Bovendien is hij een speler die altijd wil winnen en met zijn mentaliteit uitstekend past bij St. Pauli. “

Voor Henk Veerman is het engagement aan FCSP een grote uitdaging: “St. Pauli is een grote en bekende club met uitstekende fans. Ik hoop dat ik mijn bijdrage kan leveren om ons teamdoel te bereiken en het beter te doen dan vorig seizoen. “

Veerman is geboren in Volendam (Nederland) en speelde sinds februari 2015 bij SC Heerenveen. Hij scoorde 17 doelpunten in 95 wedstrijden in de Eredivisie. De 2.01 m lange aanvaller komt uit de jeugd van FC Volendam, waar hij ook zijn professionele carrière begon. Voordat FCV scoorde hij 22 doelpunten in 45 competitiewedstrijden in 45 competitiewedstrijden (5 assists).

Bron: www.fcspauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 15 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 16 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 16 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie