Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

AG Regenboog (AG regenbogen) informeert

Tijdens de algemene vergadering van 2017 kreeg FC St. Pauli de opdracht om in de communicatie van de vereniging een werkgroep op te richten over het thema van de regenboogintegratie.

In december 2017 heeft de club deze werkgroep in het leven geroepen bestaande uit Oke Divine (voorzitter), Martin Drust (Marketing & Sales), Kolya Dickmann (Speaker Bureau) en aanvrager Andreas Fester. Na verscheidene vergaderingen tussen de AG regenboog en FC St. Pauli is bekend dat de club vanaf het seizoen 2018/2019 zich verbind aan het symbool van de regenboog en de daarbij horende tolerantie, diversiteit en vrijheid van seksuele geaardheid. FC St Pauli zal de regenboog bij elke wedstrijd op verschillende manieren in de communicatie van de club opnemen.

De maatregelen zullen verder gaan dan de tot nu al gekend manieren en zullen op verschillende vormen steeds verder zichtbaar gemaakt worden. Al vóór de aanvraag werden aanvullende maatregelen getroffen zoals de opname van een regenboogapplicatie in de nieuwe truien voor het seizoen 2018/2019.

Bron: www.fcstpauli.com