Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties: ” Vandaag als team karakter getoond”

Onze Kiezkickers hebben aan het begin van het seizoen het hoofd koel gehouden en ondanks een achterstand in Magdeburg met 1-2 gewonnen. Natuurlijk blikten onze bruin-witte tevreden terug na het laatste fluitsignaal.

Marvin Knoll : “Gelijk wij elkaar hebben recht geholpen, voor elkaar vochten en slidings vierden – zo stel ik me voetbal voor. We hebben als elftal karakter getoond. Bij de vrije trap heb ik eerst de muur bestudeerd, daar stonden echt reuzen tussen! “Ik wilde de bal schieten in de hoek van de keeper want ik heb er tijdens de week op training opgeoefend. Toen de bal erin ging, wist ik niet waar ik heen moest, ik was helemaal overweldigd.”

Christopher Buchtmann : “Ik zei voor de wedstrijd met een knipoog dat ik terug ben, dat ik meteen scoor maakt me natuurlijk des te blijer. Bij het doelpunt heb ik op de tweede bal gegokt, de bal direct aangenomen en in de volley erin geschoten. Hij paste precies. ‘

Johannes Flum : “We wisten dat je in het voetbal met één actie terug in de wedstrijd kan komen. Wij hebben sterke gevochten en dat maakt me heel blij.”

Luca Zander : “We hebben ons gemeenschappelijk terug in de wedstrijd gevochten, stonden schouder tegen schouder en zijn er trots op dat we als team teruggekomen zijn!”

Philipp Ziereis : “Ik beoordeelde de bal verkeerd bij het tegendoelpunt, dat neem ik op mijn rekening, maar ik moet het team complimenteren voor de geweldige prestatie na de achterstand!”

Sportief directeur Uwe Stöver : “Ik ben blij dat we wonnen hebben en de manier waarop. Het is een belangrijk signaal dat je terug kan komen in dergelijke omstandigheden en in een dergelijke atmosfeer. Zo een overwinning wenst men zich toe natuurlijk. Er steekt heel veel werk in deze prestatie. Wij zijn bij een achterstand recht gebleven, hebben elkaar vooruit geholpen en laten zien dat we het tempo de ganse 90 minuten aankunnen. Daar ben ik blij om. De wedstrijd had veel voetballende momenten maar ook strijdvolle. “

Bron: www.fcstpauli.com
Foto: © Witters