Mannen FCSPPersconferentie: Kauzincski:” Sterk gereageerd”

5 augustus 2018by FCSP Belgium
kauczinski_2018-2019-2

Het was een intense spel die uiteindelijk werd beslist met een uitstekende vrije trap van Marvin Knoll en zo zorgde voor 1-2  overwinning van FCSP in Magdeburg. Hoofdcoach Markus Kauczinski trok begrijpelijker een positieve conclusie op de persconferentie na de wedstrijd.

“Het waren zenuwslopende 94 minuten. Respect voor de uitvoering van Magdeburg. Het was een uitgebalanceerd wedstrijd. We hadden iets tijd nodig om in de wedstrijd te komen, ook na de achterstand hadden we opnieuw tijd nodig maar we hebben toen sterk gereageerd en konden gelijk maken. Voor de pauze hadden we 10-15 sterke minuten waarin we ook nog een goede kans hadden via Mats. In de tweede helft hadden we de wedstrijd goed onder controle. Magdeburg ging iets lager staan ​​en loerde op de counter. Uiteindelijk beslist de vrije trap over de wedstrijd, die Marvin super erin trapte. In extra tijd moesten we bij een vrije trap nog even bibberen, maar uiteindelijk besliste één moment over een goede en evenwichtig wedstrijd “, aldus Markus Kauczinski.

Zijn tegenstander Jens Härtel was ondanks de nederlaag tevreden met de prestaties van zijn team en het debuut in de 2e Bundesliga. “Felicitaties voor St. Pauli. We investeerden veel, kwamen heel goed in de wedstrijd, maar na het doelpunt hadden we geen controle meer. We verdedigden bij de gelijkmaker niet goed genoeg en werden meteen afgestraft. Daarna speelden we een goede tweede helft waarin we amper iets toestonden. Voor ons is het vervelend dat we onze kansen niet hebben gebruikt. Ik moet de scène voor de vrije trap van de 1-2 opnieuw bekijken, vanuit mijn positie was het geen fout. De vrije schop schiet Knoll uitstekend erin. Al met al is dit een bittere nederlaag vandaag. Ik moet het team complimenteren, ze hebben veel geïnvesteerd. Het was ondanks de nederlaag toch een solide start van de 2e Bundesliga.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 3 uur

Ticketinfo: Bochum uitverkocht, weinig kaarten voor Bielefeld en Regensburg #tickets…

@FCSP_Belgium - 3 uur

Weetjes over volgende tegenstander MSV Duisburg ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 5 uur

ons klein licht weer eens schaakmat 😂🤣😂🤣😂🤣

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie