Blinden voetbal FCSPMannen FCSPBlindenvoetbal: Kans op nieuwe titelfinale veiligstellen

3 augustus 2018by FCSP Belgium
blindenfcsp

Terwijl het tweede Bundesliga seizoen 2018/19 voor onze profs begint – op zondag 5 augustus 2018 – met de wedstrijd in Magdeburg, loopt het Bundesliga seizoen in de Blinde Voetbal Bundesliga 2018 op het einde. Op zaterdag 4 augustus en zondag 5 augustus vindt in Dortmund de laatste speeldag van het reguliere seizoen plaats. Onze blinde voetballers willen de finale zeker stellen met een overwinning tegen BVB.

Aan het begin van de vierde en laatste speeldag van het reguliere seizoen ontmoeten onze Kiezkickers gastheer Borussia Dortmund. Onze blinden voetballers gaan als koploper (5 wedstrijden, 12 punten) de laatste speeldag in. Het is duidelijk: met een overwinning tegen BVB is de eerste plaats – en de bijbehorende finale deelname – onze Kiezkickers niet meer af te nemen. De wedstrijd begint op zaterdag 4 augustus om 10u00. De bal rolt net zoals alle andere wedstrijden in Dortmund-Kirchderne ( Derner Strasse 423b, 44329 Dortmund).

Naast onze FCSP vechten ook MTV Stuttgart (5 wedstrijden, 11 punten), Vice landskampioen SF BG Blista Marburg (4 games, 7 punten) en de BVB (4 games, 6 punten) en drie andere teams op zaterdag en zondag voor de punten De eerste twee plaatsen zijn goed voor een finale plaats. Spannende wedstrijden zijn gegarandeerd en onze Kiezkickers kunnen de spanning voor hun wat wegnemen met een overwinning tegen BVB en zo een grote stap zetten naar de titelverdediging.

De laatste speeldag vindt plaats op zaterdag (25.8.) Op de Düsseldorfer Dorfplatz. Alle informatie over het seizoen 2018 is hier te vinden: KLIK!

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

Ticketinfo: Bochum uitverkocht, weinig kaarten voor Bielefeld en Regensburg #tickets…

@FCSP_Belgium - 2 uur

Weetjes over volgende tegenstander MSV Duisburg ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 4 uur

ons klein licht weer eens schaakmat 😂🤣😂🤣😂🤣

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie