Mannen FCSPKauczinski:”Niet te hoog van de toren blazen”

28 juli 2018by FCSP Belgium
kauczinski8

Kort na de oefenwedstrijd van FCSP tegen Stoke City nam onze hoofdcoach Markus Kauczinski de tijd om met journalisten te praten over zijn bevindingen.

De hoofdcoach was tevreden met het spel van zijn jongens, maar wilde de goede prestaties van de Kiezkickers niet overdrijven. “Over het algemeen kun je tevreden zijn. In de loop van de tweede helft werden we opnieuw beter en speelden we moediger vooruit. Net zoals we de oefenwedstrijd tegen KSC niet hebben gedramatiseerd zullen we vandaag niet hoog van de toren blazen” verklaarde de coach. Omdat het zondag tegen Magdeburg om punten zijn, zal elke fout een ander gewicht hebben, dat zal heel wat anders zijn, benadrukte hij achteraf.

Niettemin was Kauczinski onder de indruk van de prestaties van zijn team. “We hadden vandaag een goed ritme. De jongens zijn erin geslaagd om de tegenstander onder druk te zetten. Tegelijkertijd viel het in sommige momenten ook mee, analyseerde de 48-jarige. Gevraagd naar de personeelsituaties benadrukte Kauczinski de hoge dichtheid van zijn ploeg. “Veranderingen in de tweede helft hebben aangetoond dat alle jongens vechten voor hun plaatsen. De spelers die in het spel zijn gekomen, hebben het spel meebeleeft,” verheugde de hoofdtrainer, die bijzonder benadrukt was blij dat hij kan beschikken over een voltallige selectie.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 15 uur

yeah lucky you, but i don't drink ... 😩😩🤨🙄😉

@FCSP_Belgium - 16 uur

RT : Das hätten wir mit Kauczinski billiger haben können. #fchfcsp

@FCSP_Belgium - 16 uur

It's a Easter miracle !!! scored

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie