Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Nieuw uitshirt en 3e shirt van FCSP gepresenteerd

FC St. Pauli en Under Armour hebben nu ook het nieuwe uitshirt en de derde (beker)trui gepresenteerd. Dit na de presentatie van de thuisshirt als onderdeel van de reis naar de Verenigde Staten. Het nieuwe ontwerp is een verwijzing naar het verleden en maakt indruk met een regenboogapplicatie als sterk symbool en verbindend element.

Net als bij het nieuwe thuis shirt werd het idee behouden om een traditionele ontwerp voort te zetten en te voorzien van kleine innovaties. “Bij gebruik van de verticale bruine en witte strepen hebben we de structuur van tape gebruikt. De verticale strepen zijn volgens de traditie van FC St. Pauli, net zoals bij de borst van het nieuwe thuis tenue. Wij hebben de strepen in het nieuwe design nog individueler gemaakt, het ontwerp is volledig gebaseerd op het vorige seizoen “, aldus de ontwerpers. De nieuwe tenue is gekenmerkt met de regenboog toepassing als symbool van diversiteit en als verbindend element.

De derde trui van Kiezkickers onderscheidt zich heel bewust van de andere twee truien. Hier is ook het verbindingselement – de regenboogstrook op de kraag van de trui. De derde trui wordt gebruikt op vrijdag 17 augustus 20u45 in de eerste ronde van onze Kiezkickers in de DFB Cup op SV Wehen Wiesbaden.

Alle nieuwe truien zijn verkrijgbaar in de online shop, in de twee fanshops in de Millerntor en op de Reeperbahn, op www.ua.com en bij geselecteerde retailpartners.

Bron en foto: www.fcstpauli.com