Mannen FCSPBernd Nehrig opnieuw gekozen tot kapitein FCSP

26 juli 2018by FCSP Belgium
nehrig_flum

Op donderdagmiddag 26 juli 2018 kozen onze Kiezkickers hun aanvoerder voor het komende seizoen: Bernd Nehrig zal het team ook in het seizoen 2018/19 op het veld leiden. Vice-aanvoerder is Johannes Flum geworden.

Nadat de beslissing van de kapitein vorig jaar werd bepaald door toenmalig coach Olaf Janssen, mocht dit seizoen het team zelf stemmen. Het resultaat was echter in beide gevallen identiek: nl. Bernd Nehrig. De 31-jarige zal ook het komend seizoen onze Kiezkickers op het veld leiden. Als zijn plaatsvervanger vervangt Johannes Flum de vertrokken Lasse Sobiech.

“Natuurlijk ben ik erg blij met de verkiezing. Ik zie het kapitein zijn als een taak die gerechtvaardigd moet worden ” vatte Nehrig de verkiezingen samen. De verdedigende middenvelder wil deze taak samen met zijn teamgenoten aanpakken: “Het leidingschap is een interactie met Flumi, de teamraad en andere ervaren spelers. We willen voorop gaan en rolmodellen zijn. Dat is onze hoofdtaak. “Ook Johannes Flum was blij met de uitslag van de verkiezingen:” Ik ben blij dat Bernd onze kapitein blijft. Hij gaat er altijd voor, ook als het niet werkt. Ik wil graag zijn plaatsvervanger zijn en zijn houding aannemen. ‘

Ook werd door de selectie de zesman koppige teamraad. In de toekomst zullen dat Bernd Nehrig en Johannes Flum, Sami Allagui, Philipp Heerwagen, Philipp Ziereis en Robin Himmelmann zijn.

Bron en Foto : www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 2 uur

Ticketinfo: Bochum uitverkocht, weinig kaarten voor Bielefeld en Regensburg #tickets…

@FCSP_Belgium - 2 uur

Weetjes over volgende tegenstander MSV Duisburg ☠️☠️

@FCSP_Belgium - 4 uur

ons klein licht weer eens schaakmat 😂🤣😂🤣😂🤣

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie