Volgende wedstrijdSpeeldag 15 : 1FC Nürnberg – FC St. Pauli/28 november 2021/Max-Morlock-Stadion

Knoll:” FC St. Pauli was mijn eerste keus”

De eerste trainings van de Kiezkickers aan de Kollaustraße was ook de eerste officiële werkdag van nieuwkomer Marvin Knoll. Logischerwijs was de nieuwe verdediger bereid om onmiddellijk na de eerste trainingssessie van het seizoen 2018-2019 de vragen van de Hamburgse pers te beantwoorden. Hij vertelde over zijn verhuis naar Millerntor, hijzelf en zijn nieuwe team.  

“FC St. Pauli was mijn eerste keuze”, maakte Marvin Knoll tijdens zijn eerste perssessie meteen duidelijk. Hij had de verschillende aanbiedingen met zijn gezin besproken, maar de zaak was uiteindelijk snel duidelijk. Voor de centrale verdediger en zijn gezin ging de reis -tijdens de zomervakantie – van Regensburg naar Hamburg . Hoeveel de 27-jarige overtuigd is van zijn beslissing om zich bij onze Kiezkickers te voegen, merkte je bij hem bij elke zin. “St. Pauli is een geweldige club en ik kan niet wachten om met het elftal Millerntor op te lopen “, benadrukte Knoll zijn enthousiasme over zijn nieuwe werkgever.

Net zo tevreden was de Berlijner over zijn eerste dagen bij FCSP. “Het team heeft me goed opgenomen en de eerste training is al heel leuk geweest. Er was vuur daar. Ik kijk uit naar de nieuwe opdracht “, zei Knoll na de eerste sessie met zijn nieuwe teamgenoten. Eén ding is echter vanaf het begin erg belangrijk voor hem. “Ik ben een ander type speler dan Lasse Sobiech en ik wil laten zien dat ik Marvin Knoll ben,” zei het nieuwe nummer vijf.

Naar wat voor type speler kunnen zijn collega’s en fans uitkijken? “Ik ben een communicatieve speler die altijd zijn team wil helpen. Vooral mijn emotionaliteit zou ik graag mijn collega’s willen overbrengen. Daarvoor komen de fans naar het stadion. Naar mijn mening is er niets beters dan met zijn teamgenoten het veld te verlaten met drie punten die je gewonnen hebt”, onthulde Knoll, waaruit blijkt dat hij perfect past op Millerntor.

Knoll – die met een schoolselectie in 2007 het scholenkampioenschap in China won – die elke vrije minuut met zijn vrienden graag dineert en voetbalt ziet de jongens in Brown voor het volgende seizoen in goede vorm.” Natuurlijk moest men in het afgelopen seizoen vrezen voor degradatie, maar de kwaliteit in het team is hoog. het team heeft ook moraal en de wil! Voor ons is het nu zaak dat we bij elkaar komen en vervolgens een constante seizoen spelen “keek Marvin vol zelfvertrouwen voor de komende tijd bij FCSP.

Bron en foto : www.fcstpauli.com