Mannen FCSPSamenwerking FCSP en Helios Endo verdergezet

23 juni 2018by FCSP Belgium
helios

De FC St. Pauli en de Helios ENDO-kliniek blijven ook in het seizoen 2018-2019 verder samenwerken. De samenwerking tussen onze Kiezclub en de officiële medische partner van het professionele team werd met nog een jaar verlengd.

De samenwerking tussen FC St. Pauli en het ENDO Rehabilitation Centre bestaat nu vijf jaar. Naast het professionele team worden ook de junior teams verzorgd en sinds kort ook de U16. “We ondersteunen wedstrijdsporters met optimale zorg in het geval van blessures, altijd met het doel om hun sportieve inzet te verzekeren door middel van bekwame medische hulp. De spelers voltooien hun revalidatie hier tot reïntegratie in teamtraining “, legt Johannes Reich, therapeutisch directeur van het ENDO Rehabilitation Center uit.

FCSP Sportdirecteur Uwe Stöver is ook zeer tevreden over de omstandigheden in het ENDO Rehabilitation Center: “Het partnerschap leeft op alle niveaus. Onze spelers worden hier tijdens hun revalidatieactiviteiten optimaal verzorgd. Bovendien zijn de ultramoderne uitrustingen en regeneratieopties perfect. ”

Het is ook perfect dat Dr. Volker Carrero en dr. Sebastian Schneider – de teamartsen van de FC St. Pauli –  ook uit de MVZ van de ENDO-kliniek komen en zorgen voor de verzorging van de atleten. “Dit nauwe contact zorgt voor optimale communicatie tussen fysiotherapeuten, teamartsen en teamfysiotherapeuten”, zegt ENDO-Klinik bedrijfsleider Philip Wettengel.

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie