Blinden voetbal FCSPMannen FCSPLandskampioen FCSP gastgever 2e speeldag Blindenvoetbal

23 juni 2018by FCSP Belgium
blinden

Op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni zijn onze blinde voetballers gastgever van de 2e speeldag van het Bundesliga seizoen 2018. Op het pleinen van het opleidingscentrum voor blinden en slechtzienden – Borgweg 17a, 22303 Hamburg –  staan in totaal 7 wedstrijden op het programma. Op deze speeldag is er een nieuwe editie van de vorige finale tussen FCSP tegen de SF BG Blista Marburg.

FC Viktoria 1899 Berlijn en Borussia Dortmund openen – op de BZBS sportveld op Borgweg – op zaterdag 23 juni om 10u00 de 2e ronde van de Bundesliga. In de vierde en laatste wedstrijd van de eerste dag speelt onze landskampioen om 16 uur tegen Berlijn. Op zondag 24 juni volgen er nog 3 wedstrijden. De spannendste bedoening is om 12 uur met het duel van onze Kiezkickers tegen verliezend finalist SF BG Blista Marburg (op de 1e speeldag 1-1 tegen MTV Stuttgart). In de finale om het Duitse kampioenschap 2017 kwamen beide ploegen elkaar het laatst tegen. De uitslag is meer dan bekend: Onze blinde voetballer ging – in het begin van september 2017 – via strafschoppen met zijn eerste het Duitse titel aan de haal.

Deze titel wil het team van coach Wolf Schmidt – dat FC Schalke 04 2-0 versloeg op speeldag 1 en met succes het nieuwe seizoen startte – maar al te graag verlengen. Op weg naar het verdedigen van de titel zo beter de 2e wedstrijden thuis gewonnen worden. Alle Bundesliga-teams zijn in Hamburg en kijken uit naar veel bezoekers! De toegang is gratis, dus ga zeker langs! Voor blinden en slechtzienden worden de wedstrijden ter plekke becommentarieerd door wedstrijdbesprekers.

Bron & foto: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 15 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 15 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie