Mannen FCSP08-07-2018: Oefenwedstrijd bij Brøndby IF

17 juni 2018by FCSP Belgium
brondby-fcsp-2018-2019

Ter voorbereiding op het seizoen 2018/19 heeft FC St. Pauli opnieuw een oefenmatch vastgelegd: op zondag 8 juli 2018 zal het team van hoofdtrainer Markus Kauczinski te gast zijn bij Brøndby IF. De wedstrijd begint om 15.00 uur in het Brøndby Stadion.

Er zijn tickets voor FCSP-fans voor de J.Jensen North-stand in het Brøndby-stadion. Zodra de kaarten beschikbaar zijn zullen wij u informeren. Dit zijn de ticketprijzen:

  • Volwassenen: 100 Deense kronen (momenteel ongeveer 13,40 Euro)
  • Kinderen: 50 Deense kronen (momenteel ongeveer 6,70 Euro)

Voor onze Kiezkickers – van dinsdag 10 juli tot en met donderdag 19 juli – op trainingskamp in Maria Alm (Oostenrijk) trekken om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen, staat een echte duurtest op het programma. In het voorseizoen speelde het team van coach Alexander Zorniger een sterk seizoen, Brøndby IF won de beker en werd vice-kampioen (18 gewonnen, 6 gelijk, 2 nederlagen). In het reguliere seizoen leek het de eerste plaats te behalen: In de 10 wedstrijd durende Kampioensronde wist Brondby IF zes overwinningen op rij te boeken.

Alleen in de 4 laatste wedstrijden liep het mis, met slechts drie punten (3 gelijkspel, 1 nederlaag) wist FC Midtjylland met 4 overwinningen het kampioenschap veilig te stellen. In de bekerfinale liep het beter. In de finale won het tegen FC Silkeborg  met 3-1. Voor Brøndby IF was het de zevende bekeroverwinning in de clubgeschiedenis en het eerste bekersucces sinds 2008.

Meer informatie over Brøndby IF is hier te vinden: www.brondby.com

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 6 uur

Alerta ... time to find the man behind this ...

@FCSP_Belgium - 7 uur

RT : Wie sich Boris die DB-Startseite wünscht.

@FCSP_Belgium - 8 uur

Dossier matchfixing: bond wil degradatie voor Mechelen en Waasland-Beveren via @HLN_BE

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie