Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Mats Møller Dæhli definitief naar FCSP !!!

De volgende belangrijke bouwsteen voor het nieuwe seizoen is vastgelegd: FC St. Pauli heeft Mats Møller Dæhli definitief van  1. Bundeliga club SC Freiburg overgenomen, Mats werd door FCSP – sinds januari 2017 – gehuurd van SC Freiburg. De 23-jarige ondertekende een contract tot 30 juni 2021. Beide clubs geven geen details over de hoogte van de transfer.

FCSP sportief directeur Uwe Stöver is zeer verheugd over de verdere samenwerking met Moller Dæhli: “We zijn blij dat we met Mats een andere belangrijke sleutel speler op de langere termijn hebben kunnen vastleggen. Mats is een flexibele, levendige speler die zorgt voor balzekerheid, absolute vechtlust, karakter en atletische klasse in ons elftal. 

De aanvallende speler kijkt ook uit naar de komende drie jaar bij FCSP: “FC St. Pauli is voor mij meer dan alleen een voetbalteam, het voelt als mijn thuis. De steun van onze fans en de waarden van de club zijn iets waar ik heel trots op ben. Het maakt me zo blij dat ik de komende drie jaar voor FC St. Pauli kan blijven spelen, en ik zal mijn uiterste best doen om het team te helpen en mezelf tegelijkertijd als speler te ontwikkelen. “

Mats Møller Dæhli kwam in januari 2017 als huurling van SC Freiburg naar Millerntor en voltooide sindsdien 34 wedstrijden voor FC St. Pauli (2 doelpunten en 3 assists).

Bron: www.fcstpauli.com