Mannen FCSPReacties na de wedstrijd tegen Duisburg

13 mei 2018by FCSP Belgium

Onze uitgeputte Kiezkickers stonden na de 2-0 nederlaag op MSV Duisburg klaar voor de vragen van journalisten. Dit waren hun reacties na de wedstrijd:

Robin Himmelmann : “Dit was natuurlijk onze wens niet om met lege handen naar huis te rijden, we begonnen goed en we kwamen hier en daar het metertje te kort om te scoren.” Het team van Duisburg had vandaag het tikkeltje meer om te winnen. Al met al hadden we dit seizoen geen standvastigheid , dus we zullen dit rustig analyseren en dan opnieuw beginnen in het nieuwe seizoen. ”

Jan-Philipp Kalla: “We hadden hier iets anders gewenst, we hadden graag voor onze fans iets tastbaars meegenomen, maar de afgelopen weken hebben ongelooflijk veel kracht gekost,deze nederlaag kan hiermee ook worden verklaard.”

Mats Møller Dæhli:  “Het was een slechte wedstrijd van ons, we hadden niet dezelfde energie als de afgelopen weken, het vat was af.”

Lasse Sobiech:  “Een overwinning zou leuker geweest zijn, maar belangrijker voor mij was het afscheid van Millerntor vorige week met het ontlopen van de degradatie. We hebben de kracht van de afgelopen weken niet op het veld gekregen dus Duisburg verdiende om te winnen.”

Lukas Fröde (MSV Duisburg) : “We hebben het vandaag goed gedaan en hebben echt heel goed voetbal gespeeld, het was een gesloten wedstrijd, ik denk dat we het verdienden om te winnen.”

Kevin Wolze (MSV Duisburg) : “Ik denk dat we een uitzonderlijk seizoen hebben gespeeld voor een promovendus en het was een mooie afsluiting van het seizoen voor ons vandaag, maar volgend jaar zal het net zo moeilijk worden voor ons.”

Bron: www.fcstpauli.com

 

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 9 uur

waar is de tijd dat je naar luisterde omdat het de zender was met alleen muziek ... nu is het meer een…

@FCSP_Belgium - 9 uur

welke kleur een vrouw of kind ook draagt, voor welke ploeg ze ook supporteren NOOIT breng je hun in gevaar ... #stvgnk

@FCSP_Belgium - 9 uur

lafbekken van (mijn stad) samen met hebben bussen met vrouwen en kinderen aangevallen ... app…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie