Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Reacties na de wedstrijd tegen Duisburg

Onze uitgeputte Kiezkickers stonden na de 2-0 nederlaag op MSV Duisburg klaar voor de vragen van journalisten. Dit waren hun reacties na de wedstrijd:

Robin Himmelmann : “Dit was natuurlijk onze wens niet om met lege handen naar huis te rijden, we begonnen goed en we kwamen hier en daar het metertje te kort om te scoren.” Het team van Duisburg had vandaag het tikkeltje meer om te winnen. Al met al hadden we dit seizoen geen standvastigheid , dus we zullen dit rustig analyseren en dan opnieuw beginnen in het nieuwe seizoen. ”

Jan-Philipp Kalla: “We hadden hier iets anders gewenst, we hadden graag voor onze fans iets tastbaars meegenomen, maar de afgelopen weken hebben ongelooflijk veel kracht gekost,deze nederlaag kan hiermee ook worden verklaard.”

Mats Møller Dæhli:  “Het was een slechte wedstrijd van ons, we hadden niet dezelfde energie als de afgelopen weken, het vat was af.”

Lasse Sobiech:  “Een overwinning zou leuker geweest zijn, maar belangrijker voor mij was het afscheid van Millerntor vorige week met het ontlopen van de degradatie. We hebben de kracht van de afgelopen weken niet op het veld gekregen dus Duisburg verdiende om te winnen.”

Lukas Fröde (MSV Duisburg) : “We hebben het vandaag goed gedaan en hebben echt heel goed voetbal gespeeld, het was een gesloten wedstrijd, ik denk dat we het verdienden om te winnen.”

Kevin Wolze (MSV Duisburg) : “Ik denk dat we een uitzonderlijk seizoen hebben gespeeld voor een promovendus en het was een mooie afsluiting van het seizoen voor ons vandaag, maar volgend jaar zal het net zo moeilijk worden voor ons.”

Bron: www.fcstpauli.com