Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Kauzinscki:” Op het einde waren de batterijen plat”

Na de 2-0 uitwedstrijd op MSV Duisburg gaven hoofdtrainer Markus Kauczinski en Ilia Gruev hun commentaar op de voorbije 90 minuten op de persconferentie.

FCSP-trainer Kauczinski feliciteerde eerst de tegenstander: “Mijn felicitaties aan Duisburg voor de thuisoverwinning vandaag en voor het goede seizoen. Respect voor deze prestatie. “In de eerste helft zag Kauczinski een duel zonder verschil:” In het begin speelden we gedurende 20 minuten goed, daarna kwamen we ook de kansen. In de rest van de eerste helft zat MSV een beetje beter in de wedstrijd. Ondanks 45 gelijk opgaande minuten, gaan we met een 0-1 achterstand in de pauze.

De vermoeiende wedstrijden in de afgelopen weken waren voor Kauczinski de reden waarom de benen zo zwaar werden in de tweede helft: “We hebben alles geprobeerd en bleven proberen posities te verwisselen en te reageren. Na deze vermoeiende laatste weken waren de batterijen op het einde leeg. We waren niet meer in staat om gevaarlijk te zijn. We moeten erkennen dat de overwinning voor Duisburg vandaag welverdiend was. ”

De coach van de gastheren -Ilia Gruev – was tevreden met de prestaties van zijn team: “Het was belangrijk voor ons  dat we de nul speelden en we in staat waren om twee doelpunten te maken. Ik ben blij dat we uiteindelijk gewonnen hebben. “De Bulgaar had ook een gelijkopgaande wedstrijd gezien:” St. Pauli speelde vandaag heel flexibel. Het was een interessant wedstrijd waarin beide teams probeerden op verschillende manieren de oplossingen te zoeken. ”

Uiteindelijk was Gruev blij met zijn elfde plaats: “De eindsprint was uitstekend voor ons. We hebben onszelf beloond aan het einde van een sterk seizoen. Maar ik ben ook blij dat St. Pauli in de competitie bleef. Daar spelen is altijd een leuke ervaring. ”

Bron: www.fcstpauli.com