Mannen FCSPKauzinscki:” Op het einde waren de batterijen plat”

13 mei 2018by FCSP Belgium
kauczinski6

Na de 2-0 uitwedstrijd op MSV Duisburg gaven hoofdtrainer Markus Kauczinski en Ilia Gruev hun commentaar op de voorbije 90 minuten op de persconferentie.

FCSP-trainer Kauczinski feliciteerde eerst de tegenstander: “Mijn felicitaties aan Duisburg voor de thuisoverwinning vandaag en voor het goede seizoen. Respect voor deze prestatie. “In de eerste helft zag Kauczinski een duel zonder verschil:” In het begin speelden we gedurende 20 minuten goed, daarna kwamen we ook de kansen. In de rest van de eerste helft zat MSV een beetje beter in de wedstrijd. Ondanks 45 gelijk opgaande minuten, gaan we met een 0-1 achterstand in de pauze.

De vermoeiende wedstrijden in de afgelopen weken waren voor Kauczinski de reden waarom de benen zo zwaar werden in de tweede helft: “We hebben alles geprobeerd en bleven proberen posities te verwisselen en te reageren. Na deze vermoeiende laatste weken waren de batterijen op het einde leeg. We waren niet meer in staat om gevaarlijk te zijn. We moeten erkennen dat de overwinning voor Duisburg vandaag welverdiend was. ”

De coach van de gastheren -Ilia Gruev – was tevreden met de prestaties van zijn team: “Het was belangrijk voor ons  dat we de nul speelden en we in staat waren om twee doelpunten te maken. Ik ben blij dat we uiteindelijk gewonnen hebben. “De Bulgaar had ook een gelijkopgaande wedstrijd gezien:” St. Pauli speelde vandaag heel flexibel. Het was een interessant wedstrijd waarin beide teams probeerden op verschillende manieren de oplossingen te zoeken. ”

Uiteindelijk was Gruev blij met zijn elfde plaats: “De eindsprint was uitstekend voor ons. We hebben onszelf beloond aan het einde van een sterk seizoen. Maar ik ben ook blij dat St. Pauli in de competitie bleef. Daar spelen is altijd een leuke ervaring. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : We should try holding our politicians to the same standard we've set for producers of Game of Thrones.

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : DAS ist Eintracht. 🔥

@FCSP_Belgium - 14 uur

Als de verkiezingen wint

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie