Mannen FCSPKauzincski:”Het beste in Duisburg eruit halen”

11 mei 2018by FCSP Belgium
kauczinski8

Voor de laatste keer – in het seizoen 2017/18 – nam Markus Kauczinski veel tijd – op vrijdag 11 5 mei – om de vragen van de Hamburgse pers te beantwoorden. Met de trip – na de seizoensfinale – naar Amerikaanse trip wilde de hoofdcoach zich helemaal niet bezighouden, hij legde de focus volledig op het spel met de MSV Duisburg.

Zoals gebruikelijk, voor de laatste wedstrijd van het seizoen, gaf Markus Kauczinski inzicht in de personeelssituatie. Naast de bekende geblesseerden, kunnen drie andere Kiezkickers in Duisburg niet meedoen: Cenk Sahin, Philipp Ziereis en Johannes Flum. “Cenk valt af uit vanwege een griepinfectie. Bij Philipp’s is de blessure aan zijn bovenbeen verbeterd, maar hij dit door het blessures aan zijn limiet. Flumi heeft de afgelopen weken door gespeeld met blessures en zit ook aan zijn limiet. ”

Het uiterste gaan is ook het motto voor de laatste wedstrijd van het seizoen, Kauczinski omschreef MSV Duisburg als een “sterke promovendus” en een “fysiek sterk team”. Na het ontlopen van de degradatie willen de Kiezkickers het seizoen succesvol afmaken. Een versnelling langzamer spelen zal niet gebeuren, zoals Kauczinski benadrukte: “We willen het beste naar voren brengen en na de twee thuisoverwinningen ook goed afsluiten en onze van onze fans gedag afscheid nemen met goede prestatie.”

Om een ​​mogelijke daling van de inspanningen tegen te gaan na het bereiken van de behoud, heeft het trainersteam de trainingsinhoud dienovereenkomstig veranderd. “Met korte, strakke vormen en vele duels hebben we ervoor gezorgd dat niemand kan stoppen en iedereen gas moet geven. De jongens hebben goed getraind, niemand heeft zich ingehouden. We sturen een team het veld op die opnieuw alles zal geven. ”

De Brown-Whites willen het seizoen zo goed mogelijk afsluiten en willen nog drie punten extra behalen. Bij een overwinning passeren onze Kiezkicker MSV en het seizoen op zijn minst negende eindigen, idealiter zelfs op de zevende plaats. Dat zou de moeite waard zijn gezien de verdeling van het tv-geld. Een hoog bedrag van zes tot zelfs zeven cijfers zou eruit kunnen springen. “Dat is veel, heel veel geld”, merkte sportdirecteur Uwe Stöver op. Hij voegde hieraan toe: “We willen alles investeren om succesvol te zijn in het seizoen.”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie