Mannen FCSPBuchtmann tot 2022 bij FCSP !!!

7 mei 2018by FCSP Belgium

De dag na het veiligstellen van het behoud is er alweer zeer positief nieuws uit FC St. Pauli te melden: Christopher Buchtmann heeft zijn contract – dat liep tot 30 juni 2019 – vroegtijdig verlengd tot 30 juni 2022. Sportbaas Uwe Stöver en de middenvelder kwamen tot een overeenkomst.

“Buchti is een absolute leider en een topspeler in de tweede Bundesliga. Met zijn voetballend vermogen en zijn doelgevaarlijkheid kan hij het verschil maken in onze wedstrijden. Hij wordt in   hoge mate geïdentificeerd met de FCSP en we zijn erg blij dat ons wegen dezelfde blijven ​​”, aldus Uwe Stöver.

Christopher Buchtmann kijkt ook uit naar verdere jaren op Millerntor: “Ik ben blij dat ik een vroegtijdige contractvernieuwing aangeboden kreeg. De club is me in de afgelopen zes jaar zeer dierbaar geworden en Hamburg is mijn tweede thuis geworden. Daarom hoefde ik er niet te lang over na te denken. ‘

De 26-jarige, die in het seizoen 2012/13 naar Millerntor kwam en al in zijn zevende seizoen bij de Brown-White speelt, speelde al  136 wedstrijden in competitie en beker voor onze Kiezkickers. In deze wedstrijden scoorde hij 12 keer en bereidde nog eens 18 doelpunten voor.

Bron: www.fcstpauli.com

Foto: witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 9 uur

waar is de tijd dat je naar luisterde omdat het de zender was met alleen muziek ... nu is het meer een…

@FCSP_Belgium - 10 uur

welke kleur een vrouw of kind ook draagt, voor welke ploeg ze ook supporteren NOOIT breng je hun in gevaar ... #stvgnk

@FCSP_Belgium - 10 uur

lafbekken van (mijn stad) samen met hebben bussen met vrouwen en kinderen aangevallen ... app…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie