Mannen FCSPKauzcinski:” Iedereen was opgelucht in de kleedkamer”

6 mei 2018by FCSP Belgium

Ook na de laatste thuiswedstrijd waarin FC St. Pauli DSC Arminia Bielefeld met 1-0 versloeg, gaven hoofdcoach Markus Kauczinski en zijn collega Jeff Saibene hun bevindingen over de afgelopen 90 minuten.

Op de voorgrond op de persconferentie stond vooral het klassenbehoud van FCSP. “In de cabine was iedereen na de wedstrijd opgelucht dat we het gered hebben”, verheugde hoofdtrainer Markus Kauczinski zich. De afgelopen 90 minuten prees hij zijn spelers en ook de tegenstander uit Oost-Westfalen. “Ze hebben laten zien waarom ze zo hoog in de rangschikking staan. In vergelijking met de wedstrijd tegen Fürth was de tegenstander beter in balbezit, maar we hebben super gespeeld en verdedigd. ”

Zijn tegenpartij, Jeff Saibene, deelde de beoordeling van zijn coach-collega. “We hebben veel balbezit gehad maar niet in kwaliteit omgezet”, zei de coach. “Felicitaties aan de FC St. Pauli voor het behoud, ze hebben deze absoluut verdiend gezien de laatste twee wedstrijden. Wij willen volgende week op de vierde plaats eindigen en een geweldige einde voor onze fans hebben. ”

Het geweldig einde voor eigen fans hebben de  jongens in Bruin al voor hun eigen publiek gehad. “We hebben de laatste weken alles gemobiliseerd en gevochten om tot dit moment te komen,” zei een gelukkige Kauczinski toevoegend: “Het team verdient het om het een paar dagen de riem af te leggen en even uit te rusten. Volgende week gaan we naar Duisburg om het seizoen af ​​te sluiten met een overwinning. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 9 uur

waar is de tijd dat je naar luisterde omdat het de zender was met alleen muziek ... nu is het meer een…

@FCSP_Belgium - 9 uur

welke kleur een vrouw of kind ook draagt, voor welke ploeg ze ook supporteren NOOIT breng je hun in gevaar ... #stvgnk

@FCSP_Belgium - 9 uur

lafbekken van (mijn stad) samen met hebben bussen met vrouwen en kinderen aangevallen ... app…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie