Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Kauzcinski:” Iedereen was opgelucht in de kleedkamer”

Ook na de laatste thuiswedstrijd waarin FC St. Pauli DSC Arminia Bielefeld met 1-0 versloeg, gaven hoofdcoach Markus Kauczinski en zijn collega Jeff Saibene hun bevindingen over de afgelopen 90 minuten.

Op de voorgrond op de persconferentie stond vooral het klassenbehoud van FCSP. “In de cabine was iedereen na de wedstrijd opgelucht dat we het gered hebben”, verheugde hoofdtrainer Markus Kauczinski zich. De afgelopen 90 minuten prees hij zijn spelers en ook de tegenstander uit Oost-Westfalen. “Ze hebben laten zien waarom ze zo hoog in de rangschikking staan. In vergelijking met de wedstrijd tegen Fürth was de tegenstander beter in balbezit, maar we hebben super gespeeld en verdedigd. ”

Zijn tegenpartij, Jeff Saibene, deelde de beoordeling van zijn coach-collega. “We hebben veel balbezit gehad maar niet in kwaliteit omgezet”, zei de coach. “Felicitaties aan de FC St. Pauli voor het behoud, ze hebben deze absoluut verdiend gezien de laatste twee wedstrijden. Wij willen volgende week op de vierde plaats eindigen en een geweldige einde voor onze fans hebben. ”

Het geweldig einde voor eigen fans hebben de  jongens in Bruin al voor hun eigen publiek gehad. “We hebben de laatste weken alles gemobiliseerd en gevochten om tot dit moment te komen,” zei een gelukkige Kauczinski toevoegend: “Het team verdient het om het een paar dagen de riem af te leggen en even uit te rusten. Volgende week gaan we naar Duisburg om het seizoen af ​​te sluiten met een overwinning. ”

Bron: www.fcstpauli.com