Mannen FCSPKauczinski:” De instelling is belangrijker dan de opstelling”

4 mei 2018by FCSP Belgium
kauczinski8

Vóór onze Kiezkickers – op zondag 06 mei  2018 15u30 – DSC Arminia Bielefeld ontvangt in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, liet hoofdcoach Markus Kauczinski zich op vrijdag 4 mei 2018 uit over de komende wedstrijd, het personeel situatie en natuurlijk de tegenstander uit Oost-Westfalen.

Na de thuisoverwinning tegen Greuther Fürth is de stemming bij FCSP positief: “We zijn in een goed stemming en willen – samen met onze fans – zondag succesvol zijn. Het is belangrijk om dezelfde houding aan te nemen als in de laatste week. Dan kunnen we Bielefeld verslaan. “Kauczinski wilde zich in de aanloop naar de wedstrijd volledig concentreren op zijn eigen team:” We hebben gedurende de week op veel kleine dingen getraind. Het was belangrijk dat we samen de volledige focus op de voorbereiding konden zetten. We kijken allereerst naar ons en willen ons ding doen. ”

Tegen Arminia blijven Marc Hornschuh, Clemens Schoppenhauer, Christopher Buchtmann, Ryo Miyaichi und Luca Zander onbeschikbaar voor FCSP. Kapitein Bernd Nehrig is ook niet aan boord. De coach: “Bernd heeft nog steeds pijn in de kuit en zal niet spelen. Philipp Ziereis kampt met een verharding aan de lies en ook bij hem ga ik ervan uit dat hij niet beschikbaar is “Hoop is er wel dat Johannes Flum en Jan-Philipp Kalla – vrijdag pas hun eerste volledige training – erbij zullen zijn: “We moeten wachten op Flumi en Schnecke maar ik ben er zeker van dat het zal lukken. Christopher Avevor en Lasse Sobiech zijn allebei fit. Bovendien waren versterkt door U23 verdediger Florian Carstens ” aldus Kauczinski.

Ondanks de krappe personeelssituatie was de trainer optimistisch: “We hebben ons in het verleden niet laten klein krijgen door blessures. Het is nu de tijd waar dat iedereen zijn hoofd in de wind moet houden voor de ander. De instelling is belangrijker dan de opstelling”. Over de tegenstander uit Oost-Westfalen maakte onze trainer de volgende inschatting:” Bielefeld is een zeer sterk team zonder twijfel.Het team is ingespeeld en heeft een groot vertrouwen “Om dit tegen te gaan, de coach riep op tot een gesloten prestatie:” We willen die doen met inzet, emoties en met onze fans in de rug. In het seizoen hebben we al eerder bewezen dat we zulke wedstrijden kunnen winnen. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie