Mannen FCSPKauczinski: “Vandaag heeft iedereen alles gegeven”

28 april 2018by FCSP Belgium

Na de duidelijke 3-0 thuisoverwinning tegen SpVgg Greuther Fürth gaven beide coachen Markus Kauczinski en Damir Buric hun mening over de afgelopen 90 minuten.

Fürth-coach Buric was zichtbaar ontevreden over de prestaties van zijn team: “Het was geen goed spel in alle gebieden van ons. We hebben vandaag verdiend verloren en zullen de wedstrijd knalhard analyseren. “Het publiek bij de Millerntor zag de 37-jarige als een belangrijke factor:” Ik denk dat het publiek vandaag een interessant wedstrijd heeft gezien. Voor St. Pauli ging het spel goed, dan gaan natuurlijk de fans er achterstaan. Zo kreeg het team steeds meer vleugels en zekerheid. ”

Markus Kauczinski zag een goede prestatie voor zijn team: “Vandaag hebben we een sterke wedstrijd gespeeld en een geconcentreerde prestatie geleverd.” De opluchting na de belangrijke overwinning was groot en dat was ook bij de trainer te bemerken: “Met de 3-0 had ik het gevoel dat we de wedstrijd in de zak hadden. Mijn dank gaat uit naar allen die ervoor hebben gezorgd dat we ons de afgelopen week konden concentreren. De medewerkers van de club tot aan de supporters. “De Kiezkickers staanna de 3 punter op 40 punten. Voor Kauczinski geen enkele reden om te rusten: “Nu is het tijd om een ​​ronde met de fans te vieren en dan begint de voorbereiding voor de wedstrijd tegen Bielefeld. We willen net zo geconcentreerd en gefocust doorgaan. Vandaag heeft iedereen alles gegeven en dat is precies de manier. We verdienden vandaag om te winnen. “De 48-jarige was tenslotte ook blij met de vieringen van het hele elftal:” De gedeelde jubelstemming was een uiting van emotie en bevrijding. Dat was een leuk teken. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 9 uur

waar is de tijd dat je naar luisterde omdat het de zender was met alleen muziek ... nu is het meer een…

@FCSP_Belgium - 10 uur

welke kleur een vrouw of kind ook draagt, voor welke ploeg ze ook supporteren NOOIT breng je hun in gevaar ... #stvgnk

@FCSP_Belgium - 10 uur

lafbekken van (mijn stad) samen met hebben bussen met vrouwen en kinderen aangevallen ... app…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie