Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Kauczinski: “Vandaag heeft iedereen alles gegeven”

Na de duidelijke 3-0 thuisoverwinning tegen SpVgg Greuther Fürth gaven beide coachen Markus Kauczinski en Damir Buric hun mening over de afgelopen 90 minuten.

Fürth-coach Buric was zichtbaar ontevreden over de prestaties van zijn team: “Het was geen goed spel in alle gebieden van ons. We hebben vandaag verdiend verloren en zullen de wedstrijd knalhard analyseren. “Het publiek bij de Millerntor zag de 37-jarige als een belangrijke factor:” Ik denk dat het publiek vandaag een interessant wedstrijd heeft gezien. Voor St. Pauli ging het spel goed, dan gaan natuurlijk de fans er achterstaan. Zo kreeg het team steeds meer vleugels en zekerheid. ”

Markus Kauczinski zag een goede prestatie voor zijn team: “Vandaag hebben we een sterke wedstrijd gespeeld en een geconcentreerde prestatie geleverd.” De opluchting na de belangrijke overwinning was groot en dat was ook bij de trainer te bemerken: “Met de 3-0 had ik het gevoel dat we de wedstrijd in de zak hadden. Mijn dank gaat uit naar allen die ervoor hebben gezorgd dat we ons de afgelopen week konden concentreren. De medewerkers van de club tot aan de supporters. “De Kiezkickers staanna de 3 punter op 40 punten. Voor Kauczinski geen enkele reden om te rusten: “Nu is het tijd om een ​​ronde met de fans te vieren en dan begint de voorbereiding voor de wedstrijd tegen Bielefeld. We willen net zo geconcentreerd en gefocust doorgaan. Vandaag heeft iedereen alles gegeven en dat is precies de manier. We verdienden vandaag om te winnen. “De 48-jarige was tenslotte ook blij met de vieringen van het hele elftal:” De gedeelde jubelstemming was een uiting van emotie en bevrijding. Dat was een leuk teken. ”

Bron: www.fcstpauli.com