Mannen FCSPKauczinski: ” We hebben iets goed te maken”

26 april 2018by FCSP Belgium

Twee dagen voor de thuiswedstrijd tegen SpVgg Greuther Fürth – zaterdag 28 april 13 uur) sprak coach Markus Kauczinski niet alleen over de personeel situatie, maar ook over het wedstrijdplan voor de komende 90 minuten en op de instelling van de teams in de huidige situatie ,

Voor de wedstrijd tegen de SpVgg ontbreken naast de bekende langdurig geblesseerden ook de geschorste aanvallers Cenk Sahin en Sami Allagui. Bernd Nehrig en Waldemar Sobota konden deze week weer deelnemen aan de teamtraining. “Voor Bernd en Waldi zien het er heel positief uit. Als er niets anders komt, zitten beide zaterdag in de ploeg. Johannes Flum trainde vandaag voor de eerste keer, dus we moeten kijken hoe het evalueert, “zei Kauczinski. Lasse Sobiech en Jeremy Dudziak, die op korte termijn ziek waren in Regensburg zijn ook terug in teamtraining.

De 48-jarige wacht op de tegenstander van Mittelfranken als volgt: “Fürth is een team dat geduldig is, zeer goed geschakeld en compact verdedigd. Bovendien hebben ze spelers die het goed kunnen doen hij hoge tempo. “De coach wil echter eerst naar de eigen uitvoering te kijken:” We moeten ons ding doen, dan maakt het niet uit wat de naam van de tegenstander is. We hebben een emotionele houding nodig, maar tegelijkertijd een gedisciplineerde uitvoering. Het is nu belangrijk om vastberadenheid te tonen. ”

Onze Kiezkickers hebben deze dagen achter gesloten deuren getraind. “We wilden ons meer op het spel concentreren en brachten wat meer tijd samen door tijdens deze intense week. We hebben samengewerkt aan veel kleine dingen en een goede sfeer in het team. De mentaliteit van de teruggekeerde geblesseerde spelers heeft ons goed gedaan, “zei onze hoofdcoach over de instelling van het team.

Ten slotte gaf de coach commentaar op de steun van de supporters: “We waren in Regensburg na de wedstrijd voor onze fans en hebben ons terecht het schelden moeten aanhoren. Uiteindelijk voelde ik op het einde echter dezelfde teamgeest. We hebben iets goed te maken en kijken uit naar de wedstrijd van zaterdag. Het is nu tijd om weer op te staan, Fürth te verslaan en samen de overwinning te behalen. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 9 uur

waar is de tijd dat je naar luisterde omdat het de zender was met alleen muziek ... nu is het meer een…

@FCSP_Belgium - 10 uur

welke kleur een vrouw of kind ook draagt, voor welke ploeg ze ook supporteren NOOIT breng je hun in gevaar ... #stvgnk

@FCSP_Belgium - 10 uur

lafbekken van (mijn stad) samen met hebben bussen met vrouwen en kinderen aangevallen ... app…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie