Mannen FCSPStatement Stöver:” De coach is en blijft Markus Kauczinski”

25 april 2018by FCSP Belgium

De dag na de 3-1 nederlaag bij SSV Jahn Regensburg antwoorden hoofdtrainer Markus Kauczsinki en sportief directeur Uwe Stöver op de gestelde vragen van de Hamburg pers. Hierbij kwam Stöver met een duidelijke verklaring over de vraag over de situatie van de coach.

“De coach is geen het onderwerp van discussie. De coach is en blijft Markus Kauczinski. We zijn overtuigd van zijn werk en willen samen het pad blijven bewandelen. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we slagen “, legde onze sportchef een duidelijke verklaring af. Kauczinski zei: “Ik ben tevreden met het vertrouwen, maar het verandert mijn werk niet. We leven ervoor en werken om de situatie onder controle te krijgen. Ik doe alles voor de club en voor het team. ”

In de overige drie wedstrijden tegen Fürth, Bielefeld en Duisburg hebben onze Kiezkicker de mogelijkheid om de situatie onder controle te krijgen. De focus ligt uiteraard eerst bij de thuiswedstrijd tegen Fürth. In de voorbereiding op de belangrijke wedstrijd tegen de directe concurrenten zullen er veranderingen plaats vinden. “We zullen ons meer tijd nemen. We zullen elkaar vroeger ontmoeten en samen ontbijten, trainen, samen te eten en ‘s middags samen vertrekken, “zei onze hoofdcoach, die eraan toevoegde:” De spelers moeten begrijpen wat er op het spel staat – voor de club, voor de werknemers, voor de fans. We moeten de zintuigen te scherpen, dingen optimaliseren en terug vinden wat we hebben verloren gegaan in de tussentijd. ”

“We hebben discussies met het team, met de teamraad, met individuele spelers of in groepen. Hier steken we de vinger op de wonde. We weten allemaal in welke situatie we verkeren, “verklaarde Stöver, die het team op zondagochtend duidelijk maakte:” Alles in het verleden is voorbij nu tellen alleen het heden en de toekomst. We zitten allemaal in dezelfde boot en hebben allemaal één doel, de degradatie voorkomen. Nu is het tijd om alles in de weegschaal te gooien. Iedereen in zijn rol en/of positie in zal alles doen om het team op het juiste spoor te brengen en ervoor te zorgen dat we succesvol zijn tegen Fürth. ”

Bron : www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 9 uur

waar is de tijd dat je naar luisterde omdat het de zender was met alleen muziek ... nu is het meer een…

@FCSP_Belgium - 9 uur

welke kleur een vrouw of kind ook draagt, voor welke ploeg ze ook supporteren NOOIT breng je hun in gevaar ... #stvgnk

@FCSP_Belgium - 10 uur

lafbekken van (mijn stad) samen met hebben bussen met vrouwen en kinderen aangevallen ... app…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie