Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Kauczinski:”Niet opgeven en vechten tot het einde”

Nog steeds teleurgesteld door de nederlaag tegen de 1. FC-Union bond, maar nog steeds strijdvaardig naar de nog wachtende wedstrijden antwoordde hoofdtrainer Markus Kauczinski – zondag 15 april 2018 – op de vragen van de Hamburgse journalisten.

Zelfs na een nacht slapen was de hoofdtrainer van onze Kiezkickers tevreden met de eerste helft tegen Union Berlin en de omzetting van het systeem: “Het team verzette zich en bracht de tegenstander onder druk. Door de drievoudige verdediging waren we stabieler en compacter. We hadden ook drie kansen – de grootste kans was van Christopher Buchtmann, “analyseerde de 48-jarige. Na de geelrode kaart van Marvin Friedrich van Union in de 56e minuut kon zijn team de meerderheid niet gebruiken zoals gewenst: “We hebben de nodige oplossingen en rust gemist. Verkeerde beslissingen werden genomen en het geheel was te rusteloos. We hebben de wedstrijd niet in de breedte gekregen, “gaf de trainer openlijk toe.

De Lucky Punch voor ‘der Eisernen’ van Simon Hedlung (80e) raakte de Kiezkickers in het hart. Uiteindelijk stonden kapitein Lasse Sobiech & Co. met lege handen: “We hebben het nog steeds in onze eigen handen en we moeten vooruit kijken. Blijf bij elkaar, geef niet op en vecht tot het einde: ik heb tegen Union een team gezien dat dat ook wil. We moeten gewoon onze kansen gebruiken, “zei Markus Kauczinski strijdvaardig.

De hoofdtrainer kan nog steeds niet beroep doen op Bernd Nehrig: “Bernd worstelt nog steeds als we zijn intensiteit verhogen en is geen optie voor Regensburg”, besloot de coach.

Bron: www.fcstpauli.com