Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Reacties na de wedstrijd tegen Union

Na de bittere 0: 1-nederlaag was de teleurstelling van de Kiezkickers groot. We hebben de reacties na de wedstrijd tegen Union Berlin voor jullie verzameld.

Sportdirecteur Uwe Stöver: ” We zijn allemaal teleurgesteld. De mentaliteit op het plein had  goed. Meer dan 70 minuten hebben we hart en passie getoond. Het team heeft aangegeven de negatieve trend van de afgelopen weken te willen doorbreken. Als we deze deugden blijven demonstreren, zullen we onze doelen zeker bereiken. Nu is het tijd om te werken aan dingen die niet zijn gegaan zoals we ons hadden voorgesteld. ”

Johannes Flum: “Pure teleurstelling! En terecht. We hebben het gevecht aangegaan maar we scoren geen doelpunt. We moeten gewoon de 1: 0 doen. ”

Lasse Sobiech:” Ik kan begrijpen dat er ook woede is onder de fans. De situatie is gevaarlijk. We moeten aan onszelf blijven werken, anders werkt het niet. Met moeten nog collectiever naar voren gaan dan halen we de nodige punten. ”

Christopher Buchtmann: “We hebben niet veel toegestaan ​​in de eerste helft. Dat onze kansen niet ingaan is bitter, dat gebeurt alleen in de degradatiegevechten. We moeten in de resterende wedstrijden optreden zoals vandaag spelen tot de rode kaart. Met een man meer moeten we slimmer zijn. ”

Sami Allagui: “We wilden de tegenstander vanaf het begin in beweging krijgen. Het is gelukt. We toonde veel hart op het plein. Na de rust vonden we niet de juiste manier om het spel voor ons te beslissen. Dat voetbal zo hard voor ons is , dat is bitter. ”

Mats Møller Dæhli: “De eerste helft was echt goed. We waren agressief, we vochten elke bal en hadden enkele kansen. Na de pauze was er niet genoeg met een man meer te weinig. ‘

Philipp Ziereis: “Het team deed alles en beloonde zichzelf niet omdat we zo’n stom delpunt tegen krijgen. Zelfs als het op dit moment bitter is, we moeten naar Regensburg kijken en opnieuw alles geven inpakken. ”

Dennis Daube (1e FC Union Berlin): “Natuurlijk is het nu een goed gevoel. We verdienen het om te winnen en zijn daarom gelukkig. De competitie is brutaal. Met nu 40 punten ben je er nog lang niet. ”

Christopher Trimmel (1st FC Union Berlin):  ” Er is altijd sprake geweest van beloning, vandaag is het eindelijk zover. We waren perfect afgestemd op het spel en accepteerden het gevecht. Na de rust hebben we elkaar gepusht. ”

Bron: www.fcstpauli.com