Mannen FCSPKauczinski:” Rustiger en slimmer moeten spelen”

14 april 2018by FCSP Belgium

FCSP-hoofdtrainer Markus Kauczinski en bezoekende coach André Hofschneider gaven hun mening – na de 0-1 thuisnederlaag tegen Union Berlin  – op de persconferentie over de afgelopen  90 minuten.

Eerst had FCU-trainer Hofschneider het woord: “Ik denk dat het in de eerste helft de verwachte betwiste wedstrijd was met veel duels en veel dynamiek.” Met de prestaties van zijn spelers was de 47-jarige tevreden: “Het team heeft de dingen na de rode kaart goed gedaan en met hart gestreden tegen de bal. We stonden defensief goed en konden regelmatig prikken in de aanval, zo hebben we ook gescoord. ”

De coach van de Union was zichtbaar opgelucht door het resultaat: “Na de laatste afgelopen weken waren we niet gemakkelijk, we hebben vandaag eindelijk drie punten te pakken. Uiteindelijk hebben we onze kans genomen en hadden het geluk aan onze zijde, zelfs verdedigend in de ene of de andere situatie. Mijn felicitaties gaan naar het team en naar onze fans. ”

Markus Kauczinski legde toen zijn standpunt over de game uit: “Ik denk dat we goed zijn begonnen en goede kansen hebben kunnen afdwingen. Na de geel-rode kaart is het spel een beetje zwaar geworden. We wilden toen te snel spelen tegen een goed tegenstander, we hadden de wedstrijd beter moeten controleren. In die situatie hadden we slimmer en rustiger moeten handelen. ”

Niettemin had de coach van de bijeenkomst ook positieve dingen: “Het team vocht en toonde zijn hart. We weten dat we moeten blijven presteren. De jongens hielden elkaar vandaag samen en stonden onder druk. Ik heb veel gezien vandaag wat me moed geeft. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 10 uur

waar is de tijd dat je naar luisterde omdat het de zender was met alleen muziek ... nu is het meer een…

@FCSP_Belgium - 10 uur

welke kleur een vrouw of kind ook draagt, voor welke ploeg ze ook supporteren NOOIT breng je hun in gevaar ... #stvgnk

@FCSP_Belgium - 10 uur

lafbekken van (mijn stad) samen met hebben bussen met vrouwen en kinderen aangevallen ... app…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie