Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Kauzcinski: ” Het is tijd om de mouwen op te stropen en te vechten”

Voor Union Berlin – op zaterdag 14 april 2018 – te gast is op Millerntor besprak hoofdtrainer Markus Kauczinski – tijdens de pre-match persconferentie – de personeelssituatie en wat belangrijk is voor de wedstrijd.

Naast langdurig geblesseerde spelers zijn ook Bernd Nehrig, Luca Zander (beide hamstring) en Jeremy Dudziak (vijfde gele kaart) niet beschikbaar. Verder verklaarde Markus Kauczinski de team situatie: “Daniel Buballa heeft nog niet getraind na zijn ijsbeentje, maar begint vandaag volledig terug te trainen kan zaterdag spelen. Johannes Flum is gisteren opnieuw beginnen met het team en we gaan ervan uit dat hij zaterdag klaar is om aan de wedstrijd te beginnen. “Daarnaast is er positief nieuws in de centrale verdediging: Lasse Sobiech, die onlangs nog inviel in Aue en is klaar voor de startopstelling. “Lasse speelt in elk geval. Zijn aanwezigheid op het veld is belangrijk voor ons, “zei de instructeur.

Tegen het team uit de hoofdstad van de 48-jarige een eng duel verwacht: “Union Berlin is een tegenstander die ook elk punt nodig heeft. Ik verwacht een hard bevochten spel op het scherpst van de snee, waarin individuele situaties doorslaggevend zullen zijn. We zullen er alles aan doen om deze situaties voor ons te beslechten. ”

Voor de ingewikkelde rangschikking zei de coach van de Kiezkickers: “We hebben al een achtbaanrit achter ons dit seizoen, dus veel dingen komen samen. Het is nu tijd om de mouwen op te stropen en te vechten. “Het feit dat de spelers het initiatief namen om zich uit te spreken werd positief gevoeld door Kauczinski:” De verantwoordelijkheid ligt bij iedereen. Dat is wat de jongens in de week ertoe brachten elkaar te ontmoeten. Na alles wat ik tot nu toe heb opgemerkt, is deze impuls vruchtbaar geweest. Het bewustzijn wordt verscherpt, maar nu gaat het om daden. ‘

Bron: www.fcstpauli.com