Mannen FCSPKauzcinski: ” Het is tijd om de mouwen op te stropen en te vechten”

12 april 2018by FCSP Belgium

Voor Union Berlin – op zaterdag 14 april 2018 – te gast is op Millerntor besprak hoofdtrainer Markus Kauczinski – tijdens de pre-match persconferentie – de personeelssituatie en wat belangrijk is voor de wedstrijd.

Naast langdurig geblesseerde spelers zijn ook Bernd Nehrig, Luca Zander (beide hamstring) en Jeremy Dudziak (vijfde gele kaart) niet beschikbaar. Verder verklaarde Markus Kauczinski de team situatie: “Daniel Buballa heeft nog niet getraind na zijn ijsbeentje, maar begint vandaag volledig terug te trainen kan zaterdag spelen. Johannes Flum is gisteren opnieuw beginnen met het team en we gaan ervan uit dat hij zaterdag klaar is om aan de wedstrijd te beginnen. “Daarnaast is er positief nieuws in de centrale verdediging: Lasse Sobiech, die onlangs nog inviel in Aue en is klaar voor de startopstelling. “Lasse speelt in elk geval. Zijn aanwezigheid op het veld is belangrijk voor ons, “zei de instructeur.

Tegen het team uit de hoofdstad van de 48-jarige een eng duel verwacht: “Union Berlin is een tegenstander die ook elk punt nodig heeft. Ik verwacht een hard bevochten spel op het scherpst van de snee, waarin individuele situaties doorslaggevend zullen zijn. We zullen er alles aan doen om deze situaties voor ons te beslechten. ”

Voor de ingewikkelde rangschikking zei de coach van de Kiezkickers: “We hebben al een achtbaanrit achter ons dit seizoen, dus veel dingen komen samen. Het is nu tijd om de mouwen op te stropen en te vechten. “Het feit dat de spelers het initiatief namen om zich uit te spreken werd positief gevoeld door Kauczinski:” De verantwoordelijkheid ligt bij iedereen. Dat is wat de jongens in de week ertoe brachten elkaar te ontmoeten. Na alles wat ik tot nu toe heb opgemerkt, is deze impuls vruchtbaar geweest. Het bewustzijn wordt verscherpt, maar nu gaat het om daden. ‘

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 9 uur

waar is de tijd dat je naar luisterde omdat het de zender was met alleen muziek ... nu is het meer een…

@FCSP_Belgium - 10 uur

welke kleur een vrouw of kind ook draagt, voor welke ploeg ze ook supporteren NOOIT breng je hun in gevaar ... #stvgnk

@FCSP_Belgium - 10 uur

lafbekken van (mijn stad) samen met hebben bussen met vrouwen en kinderen aangevallen ... app…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie