Mannen FCSPKauczinski:” We stellen alles in vraag”

9 april 2018by FCSP Belgium
kauczinski6

Na de 2-1 uit nederlaag tegen FC Erzgebirge Aue gaf FCSP hoofdtrainer Markus Kauczinski – op zondag 8 april 2018 – zijn mening, over persoonlijke beslissingen en over de slechte rangschikking.

De 48-jarige was ontevreden over de prestaties van zijn elftal de dag ervoor: “We zijn erg teleurgesteld. Het optreden van het team was niet wat we verwachtten. “Vooral de strafschop was het  breekpunt volgens Kauczinski:” Tijdens de wedstrijd had men het  gevoel dat de wedstrijd op een gelijkspel zou eindigden. De strafschop kan naar mijn mening gegeven worden. Het is dan weer een enkele situatie die het spel in een andere richting duwt. Daar kun je niet tevreden mee zijn. “Tegelijkertijd bracht de trainer ook hulde aan de viooltjes voor de getoonde uitvoering:” Het team in Aue is geen simpele ploeg die je even voorbij loopt. Ze waren door de mentaliteit op het veld bitsiger op het einde. ‘

“We merkten ook tegen Aue dat we spelers zoals Bernd en Flumi misten”, zei Kauczinski over de personeelssituatie. “Jan-Marc Schneider was niet in de ploeg omdat ik twee mensen op de bank wilde hebben die over de flanken konden komen. Dat is waarom ik voor Thibaud Verlinden heb gekozen. Lasse Sobiech was nog niet 100 procent, dus stond hij niet in de eerste startelf. Zodra ik het gevoel heb dat hij voor 90 minuten fit is, zal hij spelen, “vervolgde Kauczinski.

Na het verloren spel in Aue zijn de Kiezkicker nog slechts drie punten verwijderd van de degradatieplaats. Kauczinski: “De situatie wordt steeds erger voor ons. We stellen alles in vraag dat  moet ook zo zijn. We weten dat het een hekelige situatie is en we dat we niet zo verder mogen spelen.”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

fans als ze horen dat stopt ... met de

@FCSP_Belgium - 14 uur

Liever dat hij het zegt dan iemand met zijn vol verstand ...

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : : Unser Nachwuchsspieler Chris wurde gestern beim Spiel der gegen den aufgrund sein…

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie