Volgende wedstrijdSpeeldag 12 : Werder Bremen – FC St. Pauli/30 oktober 2021/Weser stadion

Kapitein Nehrig verlengt tot 2019 met optie !

Geweldig nieuws van onze Kiezkickers !: FC St. Pauli en kapitein Bernd Nehrig zijn tot een akkoord gekomen om het aflopende contract te verlengen tot 30 juni 2019. Hierbij hoort nog een optie om mogelijks nog een extra jaar te verlengen. 

„Wij zijn zeer blij dat we met Bernd tot een akkoord zijn gekomen en de gemeenschappelijke weg kunnen verder zetten. Bernd is belangrijk als kapitein van deze ploeg en ook naast het veld een belangrijke persoon voor ons en wij zijn er van overtuigd dat we met hem onze doelen zullen bereiken“, verklaarde Sportchef Uwe Stöver.

De 31-jarige – die in de zomer aan zijn zesde seizoen bij FCSP zal beginnen – is eveneens verheugd met de verdere voortzetting van de samenwerking: „Ik verheug met enorm en ik ben zeer trots om verder deel te maken te blijven maken van de FCSP familie. Ik voel me buitengewoon thuis in deze stad. Ik hoop op succesvolle jaren en hoop hierbij mijn steentje toe bij te dragen.“

Bernd Nehrig speelt sinds seizoen 2013/14 voor FC St. Pauli. In deze tijd speelde Bernd 109 wedstrijden en scoorde hierbij 4 doelpunten en gaf 2 assists.

Bron: www.fcstpauli.com
Foto :  © Witters