Volgende wedstrijdSpeeldag 16 : FC St. Pauli – FC Schalke 04/4 december 2021/Millerntor

Reacties: “Het resultaat spreekt voor zichzelf”

Na de bittere 1: 2 nederlaag bij FC Erzgebirge Aue was de teleurstelling van onze Kiezkickers natuurlijk enorm. In de mixed-zone vingen we volgende reacties op.

Sportdirecteur Uwe Stöver : “Ik kan vandaag niets positiefs zeggen, het resultaat spreekt voor zich … We hebben ons na 30-35 minuten in de weedstrijd gevochten en konden gelijk maken, we hadden dit gelijkspel over de lijn moeten trekken. Een naïviteit koste ons het punt op het einde, men kan de strafschop geven maar we moesten de bal ervoor wegwerken, we gaven de tegenstander een kans in de beslissende situatie en verloren daardoor de wedstrijd. ”

Christopher Buchtmann .. “In de eerste helft hadden we te veel balverlies. De tweede helft was de wedstrijd gelijkwaardig. Daarom is het ergelijk dat we naar huis gaan met lege handen. We hebben ons zelf verslagen, dat moet duidelijk gezegd worden. We zijn één team en we komen en gezamelijk terug uit. Het gaat om de worst die ik me niet van het brood wil laten eten”

Philipp Ziereis : “Zo kort na het laatste fluitsignaal vind ik niet de juiste woorden. We kwamen niet goed in de wedstrijd, maar vanaf de 30ste minuut waren we beter. De gelijkmaker voor de pauze was belangrijk, na de pauze hebben we alles onder controle maar dan krijg je de strafschop tegen en verlies je. ”

Pascal Köpke (Erzgebirge Aue) : “De competitie is zo krap, je moet punten halen. We zijn erin geslaagd vandaag deze te behalen we hebben een belangrijke stap gezet. We zijn van plan om serie van acht wedstrijden zonder nederlaag door te zetten. Over de penalty: .. Buballa valt op me een duidelijke strafschop. ”

Christian Tiffert (Erzgebirge Aue) : “De overwinning is welverdiend. Wij waren er vanaf het begin de dominierende elftal. We hebben bij het tegendoelpunt een fout gemaakt. verder hebben we geen andere kans weggegeven gemaakt ….”

Bron: www.fcstpauli.com