Mannen FCSPKauzcinski: “We moeten de situatie onder ogen zien”

8 april 2018by FCSP Belgium
kauczinski7

De teleurstelling na de 2-1 nederlaag in Aue was Markus Kauczinski aan te zien op de persconferentie omdat alles in de tweede helft wees op een gelijkspel.

In de eerste helft duurde het ongeveer 30 minuten eer zijn elftal in de wedstrijd zat. We hadden een paar ongelukkige acties zoals het doelpunt. Toen kwamen we beter in het spel en hebben we ons beloond met de 1: 1. In de tweede helft wilden we meer balcontrole. We hebben beter opgebouwd en alles leek op de 1-1 te gaan omdat beide teams elk risico vermeden. Een actie van ons brengt dan de 2-1 en de beslissing. We hebben daarna alles geprobeerd, maar het was niet genoeg. Het resultaat maakt het ons niet aangenaam, maar we moeten de situatie onder ogen zien, “zei hoofdtrainer Markus Kauczinski.

Zijn tegenpool Hannes Drews bedankte aanvankelijk de Aue-fans voor hun steun, waarna hij uitlegde dat zijn team 30 minuten goed gespeeld had. “Ik was daar erg blij mee, maar tegen het einde van de eerste helft smeekten we om het tegendoelpunt en gaven St. Pauli drie of vier kansen. We wilden in de tweede helft naar het tweede doelpunt gaan, maar beide teams hebben elkaar geneutraliseerd en er waren ook veel balverlies. Christian Tiffert had nog steeds een geweldige vrije trap kans en we waren in staat om de wedstrijd te beslissen met de penalty. Dat was misschien een beetje gelukkig, maar we houden nog steeds van de overwinning. ”

Bron: www.fcstpauli.com

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : We should try holding our politicians to the same standard we've set for producers of Game of Thrones.

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : DAS ist Eintracht. 🔥

@FCSP_Belgium - 14 uur

Als de verkiezingen wint

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie