Volgende wedstrijdSpeeldag 11 : FC St. Pauli – rostock/24 oktober 2021/Millerntor

Kauczinski: “Groeien in de huidige situatie”

Hoofdcoach Markus Kauczinski was niet tevreden over de prestaties van zijn ploeg in het 1-1 gelijkspel tegen SV Sandhausen. Waarom legde de 48-jarige uit op Paasmaandag – 2 april 2018 – tijdens het persconferentie met de Hamburgse journalisten.

“Het was een zeer nerveuze wedstrijd. Er zijn verschillende dingen samen gevallen. Ik denk niet dat de jongens niet hebben gevochten. Er waren onder andere kleine tactische onzuiverheden, waar we bijvoorbeeld te laat komen als we ons verplaatsen, “analyseerde de coach, die eraan toevoegde:” Ik heb er moeite mee om er enkele spelers uit te halen. Een teamprestatie is altijd de som van individuele prestaties. Het was gen goede dag. ‘

De hechte race dit seizoen is een speciale uitdaging voor alle spelers. “Men moet niet onderschatten dat een dergelijke situatie niet gemakkelijk is. Er kon geconstateerd geworden met dat de tijd verliep bij beide teams de druk er zeker is. We moeten kunnen omgaan met de situatie en we moet er ingroeien. We praten erover en ik probeer de jongens steun te bieden, “zei de 48-jarige.

Voor de coach is het geen twijfel dat elke speler er altijd het beste wil uithalen “, maar als ik naar de rangschikking kijk, zie ik dat we de tiende staan en vol in degradatiestrijd zitten”, zei de trainer openhartig. “De rangschikking liegt niet na 28 speeldagen. Er is geen schoonheidsprijs meer te winnen dit seizoen”, zei de hoofdtrainer.

Nu wachten er nog zes zeer intense wedstrijden op de Kiezkickers. “We hadden al veel goede dingen uitgewerkt. De wedstrijd tegen Sandhausen was echter een stap terug. We wisten dat het een moeilijke en lange weg zou worden. We moeten het gevoel er alles voor aan te doen aanscherpen “, besluit Markus Kauczinski.

Bron www.fcstpauli.com