Volgende wedstrijdSpeeldag 21 : FC St. Pauli – SC Paderborn/5 februari 2022/Millerntor

Reacties na de 1-1 tegen Sandhausen

Na 90 minuten vol strijd eindigde de thuiswedstrijd tegen SV Sandhausen op een 1-1 gelijkspel. Na het eindsignaal gingen wij in de Mixed Zone op zoek naar reacties, beide elftallen waren niet gelukkig met het resultaat.

Sportchef Uwe Stöver: “Wij hebben geen goede wedstrijd gespeeld. Het was van in het begin al te zien want we zijn slecht aan de wedstrijd begonnen. Het tegendoelpunt was een beetje Slapstick. Alles bekeken was het gelijke spel een terechte uitslag. Onze plaats in de rangschikking is dramatisch gebleven en we moeten alles in de weegschaal blijven gooien. Want wij hebben meer potentieel dan dit.”

Sami Allagui: “Bij mijn doelpunt heb ik gehoopt dat de bal van Mats bij mij zou komen, ik heb er mijn been tegen gezet en de bal ging erin. Het tijdpunt was goed en we zijn met een voorsprong de kleedkamers kunnen ingaan. Het tegendoelpunt was nog ergerlijker dan dat in Kaiserslautern. Bij de strafschop was ik een tik sneller dan Karl, hij raakt mij en ik komt ten val. Op dem Betzenberg was Aziz’ strafschop er in, vandaag niet. Het wordt knokken tot de laatste speeldag.”

Robin Himmelmann: “Wij hebben vandaag veel fouten gemaakt waardoor Sandhausen aan mogelijkheden gekomen is. Wij moeten het punt meenemen. Ik geloof in de rangschikking is het nog enger geworden. Vandaag zijn we er niet in geslaagd een beetje meer te verdienen, daarom hebben we gelijk gespeeld. Bij het tegendoelpunt maken we ons zelf het leven zwaar. Voor de volgende wedstrijden wordt het alles of niets, het wordt een spannend gevecht.”

Aziz Bouhaddouz: „Het is voor beide elftallen een verdiende punt. Ik had de 2-1 maken kunnen dan was het een overwinning geweest. De gemiste strafschop komt op mijn kap, hij was te zwak geschoten.“

Philipp Ziereis: „Vandaag is één punt oke. Als ik de uitslagen zie gaat het vooral om de degradatie te vermijden.“

Mats Møller Dæhli: “Ik was heel blij om er nog eens van de start bij te zijn. Maar ik had me meer verheugd als we de drie punten thuis hadden gehouden. De wedstrijd was zeer ontgoochelend. Wij hebben vandaag niet goed gespeeld, Sandhausen heeft het veel beter gedaan en heeft veel tweede ballen gewonnen. Het klassement spreekt voor zichzelf, we zullen verder moeten vechten.”

Johannes Flum: „Wij zijn er vandaag niet in geslaagd om de voorsprong te verdedigen en aan de andere kant een doelpunt te maken. Dan speelt men 1-1. We hebben vandaag te weinig kansen bij elkaar gespeeld, iedereen weet dat het vanaf nu alleen nog maar om tegen degradatie te vechten.

Andrew Wooten (SV Sandhausen): “We hadden goede doelkansen. Als we deze afmaken kan niet protesteren dat we als overwinnaar van het plein gaan.”

Stefan Kulovits (SV Sandhausen): “Als men de ganse wedstrijd bekijkt hebben we een goede uitwedstrijd gespeeld. Wij zijn met de eerste kans van St. Pauli op achterstand gekomen maar hadden zelf goede kansen. Het is de rode draad van onze competitie dat we deze niet gebruiken. Het punt is op het einde meer als verdiend, eigenlijk zelfs te weinig. Bij de gemiste elfmeter hadden we het geluk aan onze zijde.”

Philipp Förster (SV Sandhausen): „Vandaag was een uitzege mogelijk geweest. Wij zaten vanaf de eerste minuut goed in de wedstrijd. Na de achterstand kwamen we goed terug, we hebben na de gelijkmaker de kansen op meer doelpunten verkeken. De gehele Liga staat dicht bij elkaar en we moeten van wedstrijd tot wedstrijd zien.“

Bron: www.fcstpauli.com