Mannen FCSPTransfer NieuwsTransfers 2018-2019Fussballgott Snecke Jan-Philipp Kalla blijft !!

2 april 2018by FCSP Belgium
kalla

Onze FC St. Pauli en verdediger Jan-Philipp Kalla zijn tot een akkoord gekomen om zijn aflopend contract te verlengen. De 31-jarige heeft een contract ondertekend tot 30 juni 2020 met een optie tot een extra jaar.

„Jan-Philipp Kalla is op Millerntor ondertussen een heuse veteraan en is verbonden met FC St. Pauli tot in de hoogste graad. Met zijn jarenlange ervaring op en naast het plein is hij een belangrijk onderdeel van ons elftal. De verder samenwerking is ook toekomstgericht opgebouwd. Schnecke (slak 🙂 ) bekomt de mogelijkheid tijdens zijn contractduur aanbevelingen te geven over de toekomstige tewerkstelling van de club“, verklaarde Sportchef Uwe Stöver over de contractverlengering.

Ook Jan-Philipp Kalla toonde zich met de contractverlenging tevreden: „Ik verheug me op seizoen 16 en 17 bij de Magische FC – en natuurlijk ook erop dat ik ook op andere compartimenten  an der Kollaustraße mag inkijken“

Kalla wisselde in 2003 van de A-Jeugd naar FC St. Pauli en speelde van de  U19 tot bij de Profs tot nu toe 323 wedstrijden voor de club,5 in de 1e Bundesliga en 137 in de 2. Bundesliga.

Bron : www.fcstpauli.com
Foto : © witters

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE FANCLUB?

OVER FCSP BELGIUM

Welkom bij de Belgische officiële supportersclub van FC St Pauli. Onze eerste bedoeling is alle fans verzamelen en gezamelijk met auto's naar uitwedstrijden van onze Kiezkiekers te gaan. Iedereen is bij ons welkom maar open moet staan voor de mening:
- Anti Nazi's
- Vluchtelingen welkom
- Tegen Racisme
- Tegen Fascisme
- Tegen Homofobie

Inschrijven nieuwsbrief

Je gegevens worden beschermd onder voorwaarden GPDR

Twitter

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : We should try holding our politicians to the same standard we've set for producers of Game of Thrones.

@FCSP_Belgium - 14 uur

RT : DAS ist Eintracht. 🔥

@FCSP_Belgium - 14 uur

Als de verkiezingen wint

INSTAGRAM

Alle rechten voornbehouden © copyright aan desbetreffende eigenaars. Foto's dienen ter illustratie